1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bahçeli: Erdoğan’ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor

Bahçeli: Erdoğan’ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeli, bugünkü grup toplantısında, Erdoğan’ın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ettiklerini belirterek “Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir. Bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılanmasıdır.” dedi.

Ayşe Ateş’ten çarpıcı iddia: Erdoğan ile görüşmemize Bahçeli engel oldu

Erdoğan Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek

Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

“Her şey Türkiye için diyoruz. Ancak son zamanlarda ülkemiz aleyhine iç ve dış tehdit sarmalının gittikçe genişlediğini müşahede ediyoruz. Türkiye’yi karanlık operasyonların hedef ülkesi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara taviz vermeyeceğiz. Telaşa kapılmadan daha sağduyulu temkinli olmak mecburiyetindeyiz.

Gizli amaçların iç yüzüne ışık tutup oyunları bozacak cesaret ve zekaya sahip olmalıyız. Macerayı akımlara kapılmaktan özenle sakınmalıyız. Kulis bilgisi diye servis edilen dedikoduları, yalan rüzgarlarını, özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılanmasıdır. Kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif yol olarak değerlendirilmeli.

Bir yandan MHP ile Cumhur İttifakı’nın stratejik olarak oyalanması yerinde sayması amaçlanırken diğer yanda özerklik adı altında terör devletinin taşları döşenmektedir. Emperyalist bir proje devrededir. Herkesi uyarıyorum asıl hedef Türkiye’mizdir. Milli birliğimiz güvenliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmaktadır. Kale duvarlarımızı yıkmak maksadıyla enerjisini Türk düşmanlığından alan yıkıcı ve bölücü mekanizma faaldir. Amaç Türkiye’yi kapana ve köşeye kıstırmaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeli: Erdoğan’ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz