1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Tunç’tan yeni anayasa mesajı: ‘Türkiye Yüzyılı’na yeni bir Anayasa yakışır’

Bakan Tunç’tan yeni anayasa mesajı: ‘Türkiye Yüzyılı’na yeni bir Anayasa yakışır’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Bakan Tunç, Türkiye Yüzyılı’nda yapılacak çalışmalara dair açıklamalarda bulundu. Eğitim, sağlık, sosyal politikalar, kültür gibi alanlarda vatandaşları güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Aile, çocuklar, gençler ve kadınlar için çeşitli projeler yürüteceklerini vurguladı.

Bakan Tunç, “Türkiye’yi huzurlu bir geleceğe kavuşturacağız. Terörden arınmış, FETÖ’den, PKK’dan DHKPC’den arınmış, çocuk ve gençlerimizin korunduğu huzurlu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz, bundan asla taviz vermeyeceğiz, geri adım atmayacağız” dedi.

Muhalefeti eleştiren Tunç, geçmişte muhalefetin yaptıklarını yapmış olsalardı bugünkü başarıları elde edemeyeceklerini ifade etti. Özellikle başörtüsü konusundaki çabaları ve yeni anayasa tasarısı hakkında konuştu.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NA YENİ BİR ANAYASA YAKIŞIR”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamasında; “Türkiye Yüzyılı’na yeni bir Anayasa yakışır, bunu da Türkiye Büyük Millet Meclisi yapacak. TBMM’de tüm siyasi partilerin bu konuda sorumlu olması lazım. Elbette bizim Anayasa hazırlığı sürecimiz devam ediyor. Milletimizin huzuruna bir Anayasa metni çıkartacağız ve ondan sonra da inşallah Meclisimiz takdirine sunacağız ve Cumhur İttifakı ile birlikte, diğer partilerin de destekleri ile inşallah uzlaşma zemini olursa bundan çok mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç, Ordu ve ilçelerine yönelik yatırımlardan da bahsederek, geleceğe güvenle ilerlemeye devam edeceklerini vurguladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un açıklamaları, Türkiye’nin geleceğe yönelik uygulanacak yeni politikaları işaret ederken yeni anayasa için de çalışmaların yakın zamanda başlatılacağını haberdar eder nitelikte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Tunç’tan yeni anayasa mesajı: ‘Türkiye Yüzyılı’na yeni bir Anayasa yakışır’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz