1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bu kez gayrimenkul için gelmiyorlar! Türkiye’den tonlarca alacaklar

Bu kez gayrimenkul için gelmiyorlar! Türkiye’den tonlarca alacaklar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıllarda büyük bir kriz ile karşı karşıya kalan Türkiye fiyatları cep yakan ayçiçek yağı sorununu çözmüş bulunuyor. Artan enflasyona rağmen ayçiçek yağındaki artış enflasyon altında görülürken piyasada dolaşan fazlalıklar içinde ihracat seçeneği sunuluyor.

Körfez ülkelerinden talep gelirken kurban bayramı nedeniyle tonlarca yağ ihtiyacı bulunan BAE, Türkiye’den ayçiçek yağı ithal etmek için kolları sıvadı. 10 milyar dolarlık ikili ticaret hacmi kapsamında Türkiye’nin Körfez bölgesindeki en büyük ticaret partnerleri konumunda görünen BAE, alım yaptığı ürünleri ayçiçek yağı ile sınırlandırmayacak. Gıda, Giyim ve sanayi ürün ithal etme konusunda iki ülke arasındaki çalışmalarda hız kesmeden devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Türkiye’den yapmış olduğu gayrimenkul alımları ise en çok tartışılan konular arasında yer alıyor.

Başta Karadeniz olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında gayrimenkul satın alan BAE, siyaset gündeminin de ana maddesi haline dönüştü. Vatandaşların bir kısmı Körfez ülkelerinin getirdiği sıcak paradan memnun olurken bu durumun ekonomi için gerekli olduğu belirtildi. Bazı vatandaşlar yabancı ülke vatandaşlarının Türkiye’den toprak ve konut almasına karşı çıkmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu kez gayrimenkul için gelmiyorlar! Türkiye’den tonlarca alacaklar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz