Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada çıkan ve bitişiğindeki tesislere yayılan yangın kontrol altına alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havanın kararmasıyla karadan süren çalışmayla yangın hakimiyet altına alındı. Takribî 110 dönümlük alanda 10 ortamındaki fabrikada tesirli olan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’nde bir kuruluşta dün akşam saatlerinde henüz tanımlanamayan sebeple çıkan ve rüzgarın da tesiriyle dağılan yangına havadan ve karadan çok rakamda takımla müdahale edildi.

Bursa Megakent Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yangının hakimiyet altına alındığını, iş aygıtlarıyla da kuruluşların içine girerek soğutma çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Organize Sanayi Bölgemizde alana gelen yangın hakimiyet altına alındı. Çok şükür can kaybımız yok. Hepimize geçmiş olsun.” ifadesini kullandı.

Organize Sanayi Bölgesi’nde tek bir çatı altında heyeti 10 etrafında fabrikada tesirli olan yangına, 2 yangın söndürme uçağı ve 4 helikopterin yanı gizeme çok rakamda kara takımıyla müdahale edilmiş, zaman zaman patlamalar alana gelen kuruluşlardaki alevlere müdahale sırasında 4 şahıs dumandan etkilenmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada çıkan ve bitişiğindeki tesislere yayılan yangın kontrol altına alındı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz