1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de Projelerin Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de Projelerin Açılışını Yaptı

service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de düzenlenen toplu açılış töreninde önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik,” diyerek hizmet anlayışlarının altını çizdi.

Kocaeli’de Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ konutları ile diğer projelerin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, şehre yapılan yatırımların bazı kesimler tarafından rahatsızlık yarattığını ifade etti. Özellikle şehir hastanesinin açılışında, mevcut hastanelerin kapanacağı yönündeki iddialara da yanıt verdi:

Erdoğan, millete hizmetkar olmanın bir nasip meselesi olduğunu belirterek, gelen eleştirilere karşı durduklarını söyledi.

16 ay önce gerçekleştirilen seçimlere de değinen Erdoğan, “14-28 Mayıs seçimlerinde vatandaşlarımız bize 5 sene daha hizmet etme görevini verdi,” dedi. 

Yeni projelerin halkın hizmetine sunulmasının mutluluğunu yaşadığını belirten Erdoğan, gelen eleştirilerin aksine, sürekli olarak hizmetlerine devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, alandaki katılımcılara, “Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan,” mesajını yineledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de Projelerin Açılışını Yaptı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz