1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan sizi arayabilir! Dolandırıcıların yeni tuzağına aman düşmeyin sesi duyan Erdoğan sanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan sizi arayabilir! Dolandırıcıların yeni tuzağına aman düşmeyin sesi duyan Erdoğan sanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şimdilerde ise yeni bir dolandırıcılık mevzusu gündeme geldi. İblisin dahi usuna gelmez denilecek bu dolandırıcılık usulüyle rakamsız yurttaş mağdur oldu. Dolandırıldıklarını kavrayan şahıslar için ise iş işten çoktan geçmişti

SUNİ ZEKAYI KULLANIYORLAR!Suni zekâ, günlük yaşamda bir çok basitlik sağlıyor. Fakat makûs maksatlı insanlar bu gidişatı dahi değişik emeller için kullanabiliyorlar.

Suni zekâ ile son zamanlarda ölüm etmiş ünlü veya ehemmiyetli insanlara şarkılar söyletilebiliyor. Başka Bir Deyişle suni zekâ ile ses değiştirmek olası bir hale getirildi. Bu gidişatı fırsat bilen dolandırıcılar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini taklit edip bazı iş insanları ile üst düzey kamu idareyicilerini arıyorlar. İnandırıcılığı sağladıktan sonra ise aradıkları şahısları çıkarları güzergahında dolandırıyorlar.

MİT Türkiye Elektrik Kurumu Türkiye Elektrik Kurumu TESPİT ETTİ!Ulusal İstihbarat Teşkilatı MİT, Erdoğan’ın sesini taklit ederek yurttaşları dolandırmaya çalışan ve yabancı tebaalı kişiler üzerine aldığı 10’dan fazla değişik GSM hattı üzerinden iş insanlarını aradıklarımı tespit etti.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ!Alakalı müessese tarafından yapılan araştırmalar sonucunda dolandırıcılık eylemini hakikatleştiren bireylerin kimlikleri ve konumları tespit edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini kullanan birey kısa bir zaman içerisinde şipşak tutularak emniyet yetkilileri tarafından üniteye teslim edildi.

Artan dolandırıcılık hadiseleri nedeniyle sesi Erdoğan ile birebir bile olsa karşıda ki şahsın bütün anlamıyla kimliğinden emin olmadan rastgele bir bilgi paylaşmayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan sizi arayabilir! Dolandırıcıların yeni tuzağına aman düşmeyin sesi duyan Erdoğan sanıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz