Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken açıklamalar: “Kuvayı Milliye ne ise Hamas işte odur”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında, partisinin Meclis grup toplantısında söz aldı. Yerel seçimlerdeki sonuçlar için “katılımın düşük olması partimizin oylarını etkiledi” açıklamasında bulunan Erdoğan, seçimlerin kazanını Cumhur İttifakı olarak tanımladı.

Grup toplantısında AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Erdoğan, “Yaklaşık 16 milyon seçmen sandığa gitmemiş ya da oyları geçersiz kabul edilmiştir. Katılım oranı önceki seçimlere göre düşmüştür. Bu oran, partimizin oylarını da etkilemiştir.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan seçimin kazanını olarak ise Cumhur İttifakı’na işaret etti: “31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı yüzde 40.5 oy oranı ile üstünlük sağlamıştır. Belediyelerin yüzde 54.3’ünü Cumhur İttifakı yönetecek.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının yerellerle ilgili olduğuna değinerek, muhalefete “Yerel seçim sonuçlarıyla şımarıp ülke yönetecek olduklarını zanneden zavallılar” şeklinde seslendi. Erdoğan, “Tek bir iktidar var. O da Cumhurbaşkanı ve kabinesidir” dedi.

31 Mart seçimlerinde, vatandaşların mesajlarını ve taleplerini dikkate alarak gerekli değişikliklerin yapılacağına işaret eden Erdoğan, “Gerekli değişimler yapılacak ve daha güçlenmiş bir şekilde yola devam edeceğiz. Partimizin tökezlemesini bekleyenleri sevindirmeyeceğiz. Herkes bilsin ki biz bitti demeden hiçbir şey bitmez. Türkiye’nin en büyük partisi biziz. Kimse umutlanmasın ve başka heveslere kapılmasın” dedi.

Konuşmasında Filistin meselesini de ele alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör devleti olan İsrail, Gazze’de soykırım yapıyor. Batı’dan destek alan İsrail, insanlık için utanç verici bir katliama imza atıyor. Bize iftira atanlar, bizi sorgulayacak kapasitede değildir. Hayatımız Filistin mücadelesi ile geçti. Milli Mücadelede Kuvayı Milliye ne ise Hamas da odur. Bizim Filistin hassasiyetimizi sorgulamaya kalkanlar er ya da geç rezil olacak” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken açıklamalar: “Kuvayı Milliye ne ise Hamas işte odur”

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz