Ekrem İmamoğlu 2023 faaliyet raporunu sundu: İstanbul’da 2019’dan beri zihniyet devrimi yaşanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılmayanlarla da İstanbul’a hizmet edildiğini aktaran İmamoğlu, “Örneğin partizanlık yapmadık, kişiye, partiye özel imar düzenlemeleri yapmadık, çevreye zarar verecek tek bir düzenlemeyi hayata geçirmedik.” diye konuştu.

“İstanbul’da 2019’dan beri bir zihniyet devrimi yaşanıyor. Kentli olmanın, vatandaş olmanın, yönetici olmanın anlamı yeniden tanımlanıyor. Siyasetin anlamı ve işlevi yeniden tanımlanıyor.” diyen İmamoğlu, bu süreçten sonra kendi kendilerinin rakibi olduklarını söyledi.

İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

31 Mart 2024 seçimleri, yerel yönetimleri bizden olan ve olmayan diye ayırmamanın, bizim adaylarımıza oy vermezseniz hizmet alamazsınız demeyenlerin, bu anlamda milleti tehdit etmeyenlerin, kendisinden kabul etmediği kişileri, kurum ve kuruluşları cezalandırma anlayışıyla hareket etmeyenlerin ve buna karşı duranların kazandığı bir seçim olmuştur.

Bu ve benzeri davranışları yapan ve bu dili kullananlar açısından ibretlerle dolu bir seçim olmuştur. Milletin verdiği dersin anlaşılacağını ve herkesin bu anlamda gereğini yapacağını umut ederim.

Merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında hizmet üretme ve sorun çözme odaklı uyum ve iş birliği hedefleyen yeni bir anlayışın en üst seviyede hakim olmasını diliyorum. Biz bu yolda dünden hazırız.

2023’te kente özen ve insana saygı anlayışıyla uyguladığımız halkçı politikaların ne kadar doğru ve etkili olduğunu hep birlikte gördük. Son derece yoğun, yenilikçi, özenli sosyal politikalarla büyük bir fark yarattık ve güçlü bir model oluşturduk. İstanbul modelini her alana yaydık.

2019’da sosyal destekleri kesecekler diye aleyhimize kara propaganda yapanların bu durumdan gerekli dersleri çıkarmalarını ve artık yeni bir siyaset mücadelesi ve dilini benimsemelerini bu kapsamda da diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu 2023 faaliyet raporunu sundu: İstanbul’da 2019’dan beri zihniyet devrimi yaşanıyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz