Emekli maaşlarına zam müjdesi: Beklenen tarih belli oldu! Bakan Işıkhan açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’da iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldiği ‘Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları’ etkinliğinde konuşan Bakan Işıkhan, emeklileri yakından ilgilendiren konuları kamuoyuyla paylaştı.

Bakan Işıkhan’ın açıklamalarına göre, emekli maaşlarının zammı memur emeklileri için toplu sözleşmeye göre, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için ise enflasyona göre belirlenecek. Ayrıca, 3600 ek gösterge düzenlemesi bütün memurları kapsayacak şekilde genişletilecek ve esnafların emeklilik için gerekli sigorta prim gün sayısındaki adaletsizlik giderilecek.

Öte yandan, emeklilere yönelik banka promosyonları da gündemde. Kamu bankaları promosyon ödemelerine başladı ve emeklilerin hesaplarına yatırmaya devam ediyor. Bu ödemelerin kamu bankaları haricindeki özel bankalarla da protokol imzalanarak genişletileceği belirtildi.

Başka bir önemli konu ise emekli maaşlarına yapılacak zam. Bakan Işıkhan, Temmuz ayında emekli aylıklarının tekrar masaya yatırılacağını ifade etti.

Bu gelişmeler, emekliler ve emeklilikle ilgilenenler tarafından yakından takip ediliyor. Gözler, emekli maaşlarına ve promosyon ödemelerine yönelik gelecek adımlarda olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekli maaşlarına zam müjdesi: Beklenen tarih belli oldu! Bakan Işıkhan açıkladı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz