1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu: “Yorulan varsa dinlenmeye alacağız”

Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu: “Yorulan varsa dinlenmeye alacağız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yaptığı toplantı sonrasında, bugün grup toplantısında bazı açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kadrolarda değişim yapılabileceğine işaret ederek, “hatası olan ve yorulanları dinlenmeye alacağız” dedi.

Yeni anayasa ile ilgili olarak da konuşan Erdoğan, “Meclis Başkanımızın çalışmalarına destek vermemiz gerekiyor. Ne aceleye getirerek ne de işi fazla uzatarak, somut adımların atılması gerektiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın grup toplantısındaki konuşmasında öne çıkan başlıklar ise şu şekilde:

“AK Parti, istişareye önem vermektedir ve her adımı istişare ile atmaktadır. Partimizde her zaman ortak akılla hareket ettik. Bunu daha da güçlendirerek devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda istişare toplantılarımızı yapacağız. Bu toplantılarla yol haritamızı şekillendireceğiz. Yorulan arkadaşlarımızı, hatası kusuru olanları dinlenmeye alacağız. Yeni, heyecanlı ve dinamik arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden beri yenilenerek, tazelenerek geliyoruz.”

Erdoğan, yeni anayasayla ilgili olarak ise “Yeni ve sivil anayasa konusunda, Meclis Başkanımıza destek vermemiz gerekiyor. Cumhuriyetin ilk asrını darbe anayasasıyla karşılamış olmanın utanıcını yaşıyoruz. Sivil anayasa, geçici tartışmalara kurban edilemez. Aceleye getirmeden ama çok da uzatmadan somut adımları atmakta fayda var.

“31 Mart, bir güven oylaması değildir. Seçmenin ülkenin iradesine yönelik tercihlerinde bir kırılma ya da değişiklik olmamıştır. Millet, 31 Mart’ta tercihini farklı kullandı. Bu ikisini birbirinden ayırmak gerekir. Bu da bize bir mesajdır ve bu mesajı duymazdan gelmeyeceğiz. Ancak, 31 Mart seçimleri ile seçmenin AK Parti’den ve Cumhur İttifakı’ndan vazgeçtiğini sananlar fena şekilde yanılırlar. Önümüzde kesintisiz bir 4 yıl var. Eğer aramızda mesajı yorumlayanlar varsa ve bununla birlikte tembelliğe düşecekse yolları ayırırız. Biz yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ederiz. Bizim tembelliğe, rehavete, isteksizliğe tahammülümüz yok”

“CHP lideri Özel ile verimli bir görüşme gerçekleştirmiştik. Türkiye’nin siyasi açından yumuşamaya ihtiyacı var. Biz zaten her konuda üstümüze düşeni her zaman yapmaktayız. Kamplaşma ve kutuplaşmada biz taraf olmayız. 85 milyonun tümünü kucakladık. Haksızlık ve adaletsizlik karşısında öfkelendik ama milletimizi her zaman kucakladık. Önümüzdeki 4 yılın gerginlikle değil, hoşgörü ile geçmesini umut ediyoruz”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu: “Yorulan varsa dinlenmeye alacağız”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz