Erdoğan ile görüşen Özgür Özel’den ilk açıklama – Ankaragündem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Lideri Özgür Özel AKP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. 1 saatten fazla süren görüşmenin ardından ilk açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den geldi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen CHP Lideri Özgür Özel, görüşme sorası yaptığı açıklamada “İyimserim” dedi.

Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Özel, “Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz.” dedi.

Öte yandan Sözcü’nün CHP kaynaklarına dayandırdığı bilgiye göre, görüşmede oturma düzeni de gündeme geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oturma düzenini doğru bulmadığını belirtti.

Erdoğan’ın bunun üzerine Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’a dönerek, “En kısa sürede CHP Genel Merkezi’ne ‘iade-i ziyarette bulunalım” dediği iddia edildi. Özel’in de bunun üzerine, CHP’ye yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını belirttiği öğrenildi.

Özel, Erdoğan’a Paşabahçe’nin “Gururla” serisinden “Cumhuriyet Ateşi” isimli objeyi hediye etti. “Cumhuriyet Ateşi”, Mustafa Kemal Atatürk’ün genç Cumhuriyet’in Avrupa’ya gönderdiği öğrencilerden Sadi Irmak’a hitaben söylediği “Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz” sözünden ilhamla oluşturulmuş bir eser olarak biliniyor. Özel, ayrıca yanında Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macunu hediye etti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise Özel’e fincan takımı, çay ve bal hediye ettiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan ile görüşen Özgür Özel’den ilk açıklama – Ankaragündem

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz