1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan’dan Milli Takım’a tebrik telefonu: Şampiyonanın en güzel golü Arda’nın

Erdoğan’dan Milli Takım’a tebrik telefonu: Şampiyonanın en güzel golü Arda’nın

featured
service

Ggörüşmede oyuncuların yanında bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi de yer aldı.

EURO 2024: Türkiye’den altın değerinde 3 puan

Milli takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Erdoğan, “Mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert’in attığı gol Türkiye’nin ve şampiyonanın en önemli golü sayılabilir” dedi. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise “Başkanım, kısmet olursa sizi de maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada gol atan oyunculardan Arda Güler’i de kutlayan Erdoğan, “Devamını da bekliyoruz. En güzel gollerinden biri de bu gol olacak” diye konuştu. Güler ise, “İnşallah Sayın Cumhurbaşkanım, devamı da gelecek” dedi.

90+7’nci dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golünden de övgüyle bahseden Erdoğan, “Kerem senin golünde tamamıyla akıl vardı. Kalecinin çıkışını iyi değerlendirdin. Böylece üçüncü golü bulduk. Tebrik ediyorum. Bütün takımın gözlerinden öpüyorum” şeklinde konuştu. Kerem Aktürkoğlu ise “Teşekkür ederim Sayın Cumhurbaşkanım” yanıtını verdi.

Bakan Osman Aşkın Bak, konuşmanın sonuna doğru Erdoğan’a “Bugün teknik direktörümüzün doğum günü, ona güzel bir hediye verdiler” diyerek Vincenzo Montella’nın doğum gününü hatırlattı. Montella “Daha güzel bir hediye alamazdım bugün” ifadelerini kullanırken, Erdoğan ise “Nice yıllara” diyerek İtalyan çalıştırıcının yeni yaşını kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’dan Milli Takım’a tebrik telefonu: Şampiyonanın en güzel golü Arda’nın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz