1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esenyurt’taki tekel bayisi cinayetinde bir kişi daha gözaltına alındı

Esenyurt’taki tekel bayisi cinayetinde bir kişi daha gözaltına alındı

featured
service

 

Esenyurt’ta reelleşen ve iki şahsın vefatına yol açan saldırıya dair yapılan polis çalışmaları sonucunda bir birey daha tutuldu ve nezaretine alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Servet Özer’in de kuşkulular arasında yer aldığını ve nezaretine alındığını duyurmuştu. Murat Özer’in daha evvel adliyeye sevk edilmesinin ardından ek nezaret kararı alınmış ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gönderilmişti. Değişik kuşkulular A.Ö., T.Ö. ve S.Ö.’nün yakalanması için polis çalışmalarına devam ederken, Servet Özer de galibiyetli bir biçimde ele geçirildi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki Tekel bayisinde alana gelen korku verici saldırıya ait İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 şahsın yaşamını kaybettiği vakayla alakalı açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, saldırganların tamamının nezaretine alındığını duyurdu. İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki Tekel bayisinde yaşanan vahim saldırıya dair, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, vakada iki şahsın yaşamını kaybettiği belirtildi. Bakan Yerlikaya, saldırganların hepsinin nezaretine alındığını duyurarak güvenlik eforlarının galibiyetli çalışmalarına vurgu yaptı. İşte ayrıntılar…

 İşte değişik ayrıntılar…

İçişleri Bakanı Yerlikaya, son büyümeleri sosyal medya hesabından paylaşarak, saldırıya karışan toplam 4 şahsın tutulduğunu duyurdu. Esenyurt’un Güzelyurt Mahallesinde alana gelen hadisenin kuşkulularından T.Ö. ve A.Ö.’nün de hapsedildiği belirtildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yoğun mücadeleleri sonucu, M.Ö. ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö.’nün de tutulduğu bilgisi paylaşıldı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında, hadiseye ait yapılan tahlillerde 35.368 hesap arasından 9.220 hesabın bilgisayarlar tarafından idarenen bot hesap, 5136 hesabın FETÖ iletişimli hesap ve 2898 hesabın PKK iletişimli olduğunun tespit edildiğini ifade etti.

Bu büyümelerle beraber, vakayla alakalı tüm kuşkuluların nezaretine alındığı bilgisi verildi. Polis, sosyal medya hesapları üzerinden de saldırıyla bağlantısı olan hesapları tespit etmiş ve bunların gidişatı hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştu. Alakalı şahısların adli süreçleri devam ederken, örgütüne üyeleri vakayla alakalı daha fazla ayrıntı ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esenyurt’taki tekel bayisi cinayetinde bir kişi daha gözaltına alındı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz