Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz hayatını kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üzücü Haber: 21. Dönem DSP Denizli Milletvekili, eski Devlet Bakanı ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

1946 yılında Denizli’de doğan Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni bitirdikten sonra Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalında Doktora yaptı. Akademik kariyeri boyunca Fırat Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakülteleri’nde çeşitli görevlerde bulundu. Dekan Yardımcılığı, Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığı, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürlüğü, Mesleki Eğitim Fakültesi Dekanlığı gibi önemli görevleri üstlendi.

Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, 21. Dönem’de DSP Denizli Milletvekili olarak TBMM’de görev aldı. Bülent Ecevit başkanlığındaki 57. Hükümette Devlet Bakanı olarak da önemli hizmetler verdi.

Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamnı kaybetti. 78 yaşındaydı. Cenazesinin yarın saat 11.00’de TBMM’nde yapılacak törenin ardından Cuma günü memleketi Denizli’de son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz’ın vefatı, akademi, siyaset ve eğitim camiasında büyük üzüntüye yol açtı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz hayatını kaybetti

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz