Evlenecek çiftlere düğün salonlarında yüzde 40 indirim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ancak evlenecek çiftleri düğün salonu fiyatları düşündürürken, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in evlenecek çiftlere özel sektöründe destek vermesi yönündeki çağrısı oldu. Palandöken’in bu çağırısına ilk olarak Adana Düğün Salonları Organizasyon Derneği‘nden (ADSOD) destek geldi.

ADSOD Başkanı Ayhan Şirin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in ‘’devlet çiftlere kredi desteği veriyor. Şimdi sıra özel sektörde’’ şeklindeki açıklamasını önemsediklerini söyledi. Şirin, havaların erken ısınmasıyla birlikte düğün sezonunun da açıldığını söyledi.

2023’te 565 bin çiftin evlendiğini anımsatan Şirin, bu yılda 600 bin çiftin evlenmesinin öngörüldüğünü söyledi. Şirin, bu yıl yapılacak düğünlerle birlikte evliliklerin 500 milyar TL’lik ekonomi oluşturmasını beklediklerini kaydetti. Şirin, şöyle konuştu:

‘’Tüm çiftler için sıfır faizli destek kredilerinden yararlanma olanaklarının sağlanması çok önemli. Bu hem çiftlerin düğün masraflarına katkı hem de kuracakları yuvalarla ekonomiye katkıları bakımından çok önemli. ADSOD olarak evlenecek çiftlere özel kampanyalar düzenleme kararı aldık. Devletimiz evlenecek çiftlere kredi desteği veriyor şimdi sıra bizde. Dernek olarak evlenecek çiftlere yüzde 40 indirim yapma kararı aldık.’’

Şirin, Tüm Düğün Salonları Etkinlik ve Organizasyon İşletmecileri Federasyonu’ndan (TÜDİFED) Adana’da uygulamaya başladıkları bu kararı ülke genelinde uygulanmak üzere almalarını beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Evlenecek çiftlere düğün salonlarında yüzde 40 indirim

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz