Eyüpsultan’da okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldüren Y.K isimli zanlı tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan’da yaşanan trajik bir olayın ardından, bir okul müdürünün yaşamı kaybetmesiyle ilgili detaylar netlik kazanıyor. Alibeyköy Mahallesi’nde bulunan bir özel lisede, okuldan atılmasından dolayı husumet oluşan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K., müdür İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak öldürmüştü. Gözaltına alınan zanlının, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildiği ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi.

Şüphelinin ifadesine göre, geçmişte yaşanan bir tartışmanın ardından okul müdürüyle arasında husumet oluşmuş, bu durumun üzerine planlı bir şekilde cinayet işlediği belirtiliyor. Zanlı, maktulün odasına giderek doğrudan hedef aldığı müdürü, kolunu havaya kaldırınca kendisine saldıracağını düşünerek karnına ateş ederek öldürmüş. Ancak zanlı, amacının öldürmek değil, dövmek olduğunu iddia etmiş.

Olayın ardından kaçan ve daha sonra polis ekiplerince yakalanan Y.K.’nin, hakimlikteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandığı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eyüpsultan’da okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldüren Y.K isimli zanlı tutuklandı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz