Fatih Altaylı: Cinsel ilişkisinin görüntülerinin sızdırılmasına çok güldünüz değil mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir odanın köşesine saklanmış kamera ile kaydolunan görüntüde ilk evvel Ahund’un odaya girdiği ve gömleğini çıkararak yorganın altına girdiği görülüyor. Odaya sonrasında ise gözetmesi girerek Taliban azasının yanına uzanıyor. Videonun ne zaman ve nerede kaydolunduğu bilinmeyenliğini koruyor.

Görüntülerin dünyada gündem olmasının ardından Gazeteci Fatih Altaylı, “Eşcinsellerin öldürülmesini buyuran Taliban’ın basın lafçısı Molla Ahmed’in 21 yaşındaki genç erkek gözetmesi ile cinsel ilişkisinin görüntülerinin sızdırılmasına çok güldünüz değil mi?” ifadelerine yer verdi.

Altaylı, “Bir defa daha gördük ki, millete yasak olan mollaya değil. Siyasallaştırılmış dinin cüzdanla alakalı kısmındaki prensipsizliği öğreniyorduk da, buradakini de yeni bilmiş olduk. Bastırılan her şey, bir yerden fışkırıyor” dedi.

Bölgeden elde edilen bilgilere göre Kabil’in elektrik gereksinimini karşılayan firmanın başına getirilen Molla Ahmad Ahund’un daha evvel genç Taliban azaları ile ilişkiye girdiği iddia ediliyor.

Taliban rejimi yönetimi ele geçirdikten sonra eşcinsel ilişkinin İslam’a ters olduğunu ve kesinlikle cezalandırılması gerektiğini açıklamıştı.

Kaynak: Hakikat Gündem

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Altaylı: Cinsel ilişkisinin görüntülerinin sızdırılmasına çok güldünüz değil mi?

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz