Fuhuş pazarlığında öldürülmüştü: Otelde işlenen doktor cinayetinde yeni gelişme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, doktor Karahan’ı hastaneye kaldırdı. Karahan yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis şüpheli A.A.K.’nın kaçtığı aracın plakasını tespit etti.

Aracın kiralık olduğu anlaşılınca konum takip sistemi üzerinden takip edildi. Konumu Bakırköy Ataköy’de bulan polis ekipleri, şüpheli A.A.K.’yı ve kadın D.B.’yi gözaltına aldı. Şahsın olayda kullandığı değerlendirilen silah ise araç içerisinde bulundu. Bugün adliyeye sevk edilen A.A.K. ve D.B. Sulh Ceza Hakimliğindeki ifade işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

D. B., Karahan ile birlikte olmak için anlaştıklarını ancak yaşanan bir anlaşmazlık sonucunda tartışma çıktığını ve durumu erkek arkadaşı A. A. K’ya mesaj atarak anlattığını söyledi. A.A.K. ise bacağına ateş etmek istediğini ve yanlışlıkla Karahan’ın karnından vurduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fuhuş pazarlığında öldürülmüştü: Otelde işlenen doktor cinayetinde yeni gelişme

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz