1. Haberler
  2. Gündem
  3. HALK OYLAMASI başladı, 23 Ağustos’a kadar devam edecek: Vatandaşlara duyuruldu!

HALK OYLAMASI başladı, 23 Ağustos’a kadar devam edecek: Vatandaşlara duyuruldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın Örümcek Ödülleri; web, dijital pazarlama, mobil teknolojileri kullanılarak hakikatleştirilen zaferli projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması emeliyle tertip edilen, ananesel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur.2002 senesinden bu yana DorukNet tarafından kumpaslı olarak hakikatleştirilen Altın Örümcek Ödülleri Organizasyonu’nda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve bağlantı alanlarında uzman ve deneyimli jüri aboneleri, her yıl Türkiye’de hakikatleştirilen zaferli projeleri belirlemektedir.İş ve günlük yaşamımızda, her geçen gün çok daha ehemmiyetli ve bırakılmaz bir konuma sahip olan internetin gelişimine paralel olarak, Altın Örümcek Ödülleri, her yıl pek çok değişik kategoride projeyi ödüllendirmektedir.

Altın Örümcek Ödülleri millet oylamasında, organizasyonunun coşkusunu tüm internet kullanıcıları ile paylaşarak, mevzuya merak uyandırmayı ve faal olarak katılımlarını sağlamayı hedeflemektedir. Jüri değerlendirmeleri neticeyi finale kalan tüm kategorilerdeki projeler, internet kullanıcılarının online olarak katılabileceği biçimde oylamaya sunulmaktadır. Her kategoride en çok oyu alan proje, alakalı kategorinin Milletin Gözdesi olarak tanımlanmakta ve ödül ibraz edilmektedir.

Altın Örümcek jüri aboneleri, “En İyi Web Sitesi” ve “En İyi Mobil Uygulama” ile “Kategori” bazında en iyi projeleri tanımlar. Değerlendirmeler neticeyi azami puanı alan projesine “En İyi Web Sitesi” ödülü, azami puanı alan mobil uygulamaya “En İyi Mobil Uygulama” ödülü verilmektedir. Her kategoride, en zaferli tek bir projeye ödül merasimindeödülü ibraz edilirken, aynı zamanda ikinci ve üçüncü projelerde açıklanmaktadır.

Finalist olarak tanımlanmış her kategoriden en fazla 10 proje, Manisiz Ulaşım Grubu tarafından görme manililere, internet teknolojileri kullanılarak web civarında sunulan bilgi, hizmet ve mahsullerden ne derecede yararlanabilmesine imkân tanıdığı ve görme manilileri sanal aleme ne derecede dahil ve entegre edebildiği kapsamda değerlendirilir. Manisiz Ulaşım Grubu tarafından yapılan değerlendirmeler neticeyi “En Ulaşılabilir Web Sitesi ve Mobil Uygulama” tanımlanır ve tertip edilecek olan ödül merasiminde sahnede ödül ibrazı yapılır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HALK OYLAMASI başladı, 23 Ağustos’a kadar devam edecek: Vatandaşlara duyuruldu!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz