Haluk Levent’ten BM’de İsrail ve Netanyahu’ya kınama: “10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı ve Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent, Kenya’da düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) Sivil Toplum Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı.

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarına değinen Haluk Levent, “Buraya bazı proje ve önerilerimi sizinle paylaşmak için gelmiştim. Ama bu sabah uyandığımda Gazze’de 600 binden fazla çocuğun büyük tehlike altında olduğunu öğrendim. Biz Ahbap olarak Gazze’ye insani yardım göndermeyi denedik ama pek çok engelle karşılaştık. Ve bildiğiniz gibi yüzden fazla Birleşmiş Milletler çalışını hayatını kaybetti” ifadelerini kullandı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya seslenen Levent, “Başbakan Netanyahu’ya bir soru sormak istiyorum: 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz? Bu nedenle İsrail hükümetini, bu zulüm ve insani krizden dolayı kınıyorum. Ayrıca Gazze’deki savaşı protesto eden savaş karşıtı Yahudi toplumu da dahil olmak üzere, Amerikalı ve Fransız öğrencilerle dayanışma içerisindeyim” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haluk Levent’ten BM’de İsrail ve Netanyahu’ya kınama: “10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?”

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz