1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hepsi Grubu’nda ‘konser’ polemiği! Yasemin Yürük’ten Gülçin Ergül’e: Bu egoyla hiçbir şey olmaz – Ankaragündem

Hepsi Grubu’nda ‘konser’ polemiği! Yasemin Yürük’ten Gülçin Ergül’e: Bu egoyla hiçbir şey olmaz – Ankaragündem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000’li yıllara damga vuran Hepsi Grubu’nun üyelerinin ’20. yıl konseri’ tartışması sürüyor. Gülçin Ergül’ün kabul etmediği üzerinden başlayan tartışmada Yasemin Yürük sessizliğini bozdu.

Muhabironline’dan Tolga Bozduman tarafından görüntülenen Yasemin Yürük’e  20. yıl konseri ve Gülçin Ergül soruldu. Gülçin Ergül’ün hala Hepsi reklamıyla iş yaptığını vurgulayan Yasemin Yürük, “Artık Hepsi üzerinden reklam yapmasın” dedi.

Konuya epey yükselen ve Gülçin’e sert çıkışlarda bulunan Yürük, yeniden bir araya gelme sorularına ise “Sence mümkün mü? Bu egoyla hiçbir şey olmaz” diyerek cevap vermeyi tercih etti.

Hepsi grubunun dağılmasının ardından kariyerine spor eğitmeni olarak devam eden Yasemin Yürük, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda “Şu an eğer olursa biyografi şeklinde bir projemiz var. Dijital bir platformda yayınlamak istiyoruz. Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı” demişti.

Ancak birkaç ay önce bu sene 20. yılları olduğunu belirten Yürük, “Hepsi grubunun belgesel projesi vardı, Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi” demişti.

Dansları ve şarkılarıyla 2000’li yılların başlarına damga vuran Hepsi, birkaç senelik beraberliğin ardından dağılmıştı. Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer’den oluşan Hepsi grubuna ilk veda eden isim Ergül olmuştu.

Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olan Gülçin Ergül, Hepsi grubundan ayrılmasıyla ilgili şu sözleri söylemişti:

“Gruplar belli bir süre sonra ayrılıyor, insani bir durum zaten. Dört kişinin aynı istekte buluşması çok da kolay değil. Şu an aramızda bir husumet yok ama mesajlaşıyoruz. Görüşme fırsatı bulamadık. Grubun ilk dağıldığı dönemde aramızda belirli anlaşmazlıklar oldu tabi ki. Ama ben kin, nefret besleyen biri değilim. Gruptan ayrılmam da en hayırlısı oldu benim için. Benim yerimde başka biri olsa çok daha erken ayrılırdı; ama ben sevenlerimi üzmemek için direnebildiğim kadar direnmiştim. ‘Kendim müzik yapayım’ düşüncesiyle değil, mutsuz olduğum için ayrıldım. Çok da uzun zaman oldu, güzel başarılar elde ettik. Güzel hatırlamak istiyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hepsi Grubu’nda ‘konser’ polemiği! Yasemin Yürük’ten Gülçin Ergül’e: Bu egoyla hiçbir şey olmaz – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz