Horlama sorunu olan çiftlere özel paket: Bir fiyatına iki oda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatil kutuyu, horlama meseleyi sebebiyle ayrı odalarda yatmak zorunda kalan çiftlerin, aşırıdan para ödemeden tatilde de bu alışkanlığı sürdürmelerini hedefliyor.

BBC Türkçe’nin haberine göre De Blauwe Vogel isimli seyahat acentesi, alıcı çiftlerden aralıksız olarak gelen horlama şikayeti üzerine, böyle bir tatil kutuyu hazırladıklarını belirtiyor.Belçika medyasına göre, ülkede 2,5 milyon birey, eşlerinin horlama meseleyi sebebiyle uykusuz geceler geçiriyor. Bu mesele bazen ilişkilerin sona ermesine dahi yol açıyor.

Uzmanlar, horlama meselesine karşı ayrı odalarda yatmanın en ehemmiyetli çözümlerden biri olduğunu savunuyor.

Acente idareyicisi Trudo Carlier, özellikle horlama meseleyi sebebiyle ayrı odalarda yatmak zorunda kalan çiftler için tatil programı yapmanın büyük bir mesele olduğunu vurgulayarak, yeni uygulama ile bu bireyleri kastettiklerini vurguluyor.Carlier, Belçika Radyosu’na yaptığı açıklamada, “Ne de olsa tatilde iki otel odası rezervasyonu yapmak pahalı ve aralıksız cingöz kalmak da elbette cümbüşlü değil. Yeni uygulama ile bu ortadan kalkacak” dedi.Yeni kutu kapsamında çiftler, aynı paraya bir yerine iki ayrı oda yakalayabilecek. Çiftin kaldığı her iki oda, aradaki bir kapıyla birbirine bağlı olacak.

Belçikalı firma, çarşamba gününden itibaren satışa sunduğu sınama “horlama turları” mart ayında Abu Dabi ve Dubai ile başlayacak.Firma idareyicisi Carlier, Dubai’deki 4 yıldızlı bir otelle neredeyse fiyatsız ikinci bir oda sunma mevzusunda uyuşma yaptıklarını söylüyor.Müşterilerin, 1 oda maliyetine 2 ayrı odada kalacağını vurgulayan Carlier, gündüz bir hayli tatil aktifliğini beraber yapan çiftlerin, geceyi, horlama meseleyi olmadan ayrı ayrı odalarda geçirebileceklerini belirtiyor. HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Horlama sorunu olan çiftlere özel paket: Bir fiyatına iki oda

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz