İŞ Bankası’ndan deprem illerindeki herkese FAİZSİZ kredi! Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Adana, Kilis!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞ Bankası’ndan deprem illerindeki herkese FAİZSİZ kredi! Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Adana, Kilis!- Afet bölgesi ve depremin merkez üssü Maraş başta olmak üzere depremzedelere kredi desteğini İş Bankası duyurdu. Türkiye İş Bankası, Kahramanmaraş deprem felaketleri sonrası bölgeye olan desteğini sürdürüyor. Banka, EBRD ile yeni bir sözleşmeye imza atarak bölgenin yeniden yapılandırılmasına yönelik 109 milyon dolarlık bir kaynak sağladı.

Türkiye İş Bankası, “Türkiye Afet Müdahale Çerçevesi” dahilinde, EBRD ile 109 milyon dolar tutarında kredi teminine yönelik sözleşmeyi imzaladı. Sözkonusu kaynak ilk aşamada deprem bölgesinde bulunan 11 şehirde, depremden doğrudan etkilenen işletme ve bireylerin finansman gereksinimlerinin karşılanmasında kullanılacak.

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gamze Yalçın, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yalçın, açıklamasında, 2023 yılının başında meydana gelen ve ülke genelinde büyük üzüntüye yol açan deprem felaketlerinin oldukça geniş bir alanda büyük maddi ve manevi yıkımlara yol açtığını hatırlattı. Bu felaketin ardında İş Bankası’nın ilk andan itibaren tüm imkânlarını seferber ettiğini belirten Yalçın, deprem bölgesinin gerek finansman gerekse diğer açılardan desteklenmesi ve yeniden yapılandırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Yalçın, toplamda 10 milyar lira tutarında kapsayıcı bir destek paketi oluşturduklarını kaydederken, bu süreçte uluslararası finans kuruluşlarının da bu yöndeki çabaları desteklediğini görmenin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. k çok değerli ve önemli. Yalçın, İş Bankası’nın EBRD ile imzaladığı bu sözleşmenin, gerek EBRD’nin deprem bölgesinin yeniden kalkındırılmasına olan desteğini göstermesi gerekse İş Bankası ile olan güçlü ve uzun soluklu iş birliğini pekiştirmesi açısından taşıdığı öneme işaret ederek, “Yeni finansman paketi ile afet bölgesinin finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayacağız. Ayrıca bölgeye destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YARALAR SARILACAK

Konuya ilişkin EBRD Türkiye Başkan Vekili Arthur Poghosyan da açıklamalarda bulundu. Poghosyan, Kahramanmaraş deprem felaketinden etkilenen afet bölgesine sağlanan bu kaynakların, bölgenin toparlanması ve yeniden inşası için hayati önem taşıdığına değindi. EBRD Türkiye Başkan Vekili Arthur Poghosyan, Türkiye İş Bankası’nın sağlanan bu fonları, afet bölgesinin ekonomik refahlarını yeniden inşa etmek için çalışan bölge nüfusuna verimli ve başarılı bir şekilde ulaştıracağına inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İŞ Bankası’ndan deprem illerindeki herkese FAİZSİZ kredi! Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Adana, Kilis!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz