Onlyfans fenomeni yeni içerik için hayranıyla sokak ortasında ilişkiye girdi – Ankaragündem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en turistik ülkelerinden biri olan Tayland’da turistlerin ve çocuklu ailelerin yoğun olarak tercih ettiği Chon Buri bölgesindekİ Bangsaen Plajı’nda herkesin ortasında skandal bir olay yaşandı.

İsmi açıklanmayan bir kadın OnlyFans isimli cinsel içerikli paylaşım platformundan para kazanmak için plajdaki palmiye ağaçlarının yanında bir “hayranı” ile cinsel ilişkiye girdi.

Videoda önce uygunsuz pozlar veren kadın daha sonra yanına gelen adamla cinsel ilişkiye girdi. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca infial yarattı. Bölgede yaşayan birçok sosyal medya kullanıcısı yetkilileri göreve çağırırken kadının yakalanması için kampanya başlattı.

Bölge sakinleri, “Neden otelde ya da evlerinde bunu yapmıyorlar. Bu görüntüler gençler üzerinde olumsuz etki bırakabilir” dedi. Video kısa bir süre içinde 2 milyondan fazla izlenirken görüntülerin plaj kasabasının imajını bozacağından endişe eden yetkililer harekete geçti.

Videonun geçen yılın Kasım ve Aralık aylarında çekilmiş olabileceğini belirten yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.  Soruşturma kapsamında yetkililer 26 yaşındaki bir kadını yakaladı. Kadının kimliği açıklanmazken kamusal huzuru bozma suçuyla yaklaşık 54 dolar para cezası verildi.

 

Kaynak: Ankaragündem.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Onlyfans fenomeni yeni içerik için hayranıyla sokak ortasında ilişkiye girdi – Ankaragündem

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz