İYİ Parti kurultayında sınırlı katılım: İzleyicilere kapılar kapalı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’nin 27 Nisan’da Ankara’da düzenleyeceği 5. Olağanüstü Kurultayı’na izleyicilerin alınmayacağı açıklandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun tarafından yapılan açıklamada, kurultayın ATO Congresium’da gerçekleşeceği belirtilirken, izleyicilere ilişkin alınan karar da kamuoyuna duyuruldu.

Olgun’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kurultayın detayları ve katılımcılar hakkında bilgi verildi. Organizasyon komitesi ve genel başkan adayları temsilcileri ile yapılan toplantıda, salonun fiziki şartları ve kapasitesi göz önünde bulundurularak, kurultaya sadece delegeler ile il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri davet edileceği kararı alındı.

Aday temsilcileri arasında herhangi bir itirazın olmamasıyla birlikte alınan kararın, kurultayın sorunsuz ve verimli bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla alındığı vurgulandı. Olgun, açıklamasında, “Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken, İYİ Parti ailesi olarak kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim” ifadesini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti kurultayında sınırlı katılım: İzleyicilere kapılar kapalı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz