İzmir’de Yağmur Alarmı: Geniş Çaplı Önlemler Alındı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tedbirler ve Sahada Görevli Ekipler

İZSU’nun bu gece ve yarın sabah için planladığı yoğun çalışmalar, şehrin dört bir yanını kapsıyor. Özellikle su taşkınlarının yaşanabileceği dere yatakları, yağmur suyu ızgaraları ve altyapı sistemleri üzerinde yoğunlaşan ekipler, herhangi bir tıkanıklık olmaması için önlemlerini artırdı. Ayrıca, yol geçiş menfezleri ve köprülerdeki temizlik ve kontrol işlemleri, gece boyunca devam edecek.

( = window. || []).push({});

Yoğun Yağışa Karşı Kapsamlı Hazırlık

İZSU tarafından alınan tedbirler arasında, kritik noktalarda kontrollerin sıkılaştırılması ve acil müdahale kapasitesinin artırılması yer alıyor. İzmir merkez ve ilçelerinde toplamda 75 adet kanal kombine aracı, 6 adet kuka, 4 adet vidanjör, 7 adet ekip aracı, 12 adet kamyon ve 30 adet iş makinesi görev almakta. Toplamda 815 personel, olası acil durumlara müdahale edebilmek için sahada yer alacak.

Vatandaşlara Önemli Uyarılar

İZSU, vatandaşlara şiddetli yağışlar sırasında dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Özellikle zemin katlarda yaşayanlar ve sel riski yüksek bölgelerdeki vatandaşlar, su baskınına karşı önlemlerini almalı. Ayrıca, şiddetli rüzgar ve gökgürültülü sağanak yağış beklenen 20 Nisan Cumartesi günü için de hava sıcaklığı 21 derece olarak öngörülüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU, olası her türlü duruma karşı teyakkuzda olacaklarını belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Yağmur Alarmı: Geniş Çaplı Önlemler Alındı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz