1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kadavra köpekleriyle çalışmalar sürüyor: Korhan Berzeg’in cüzdanından neler çıktı?

Kadavra köpekleriyle çalışmalar sürüyor: Korhan Berzeg’in cüzdanından neler çıktı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma ekipleri, Berzeg’in kaybolduğu yer olan Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkisinde yaptıkları detaylı incelemelerde, kafatası parçası ve üç kemik daha buldu. Öte yandan Berzeg’in cüzdanına ulaşıldı.

Olay yeri incelemesinde; paça kısımları parçalanmış pantolonun cebinde yine parçalanmış kahverengi cüzdan ve içerisinde Korhan Berzeg adına düzenlenmiş 3 farklı bankaya ait kredi kartı, 1 banka kartı, parçalanmış halde ücretsiz toplu taşıma kartı, yine Korhan Berzeg adına düzenlenmiş sürücü belgesi ve kimlik kartı ile 1’i parçalanmış 5 adet 10 TL, 1 adet 100 TL, 1 adet 50 TL, 1 araç anahtarı ile muhtelif anahtarlar bulundu.

Bölgede çalışmalarına devam eden Jandarma Komando ekipleri, bugün, insana ait olduğu düşünülen 1’i kafatası olmak üzere 3 kemik parçası ile Berzeg’e ait kıyafetlere ulaştı.

Arama çalışmaları kadavra köpekleriyle sürüyor.

Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Akkaş, Berzeg’in kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemenin tamamlanmasının ardından belli olacağını söyledi. Akkaş, yeni soru işaretlerinin ortaya çıktığını ifade etti. Akkaş’ın açıklamalarına göre, bulguların Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği ve incelenmeye devam edildiği belirtildi. Gizlilik kararı bulunan soruşturmanın çok yönlü olarak yürütüldüğü vurgulanırken, her ihtimalin değerlendirildiği ve sürecin titizlikle takip edildiği ifade edildi.

Berzeg’in ailesinin 312. güne kadar umutlarını koruduklarını belirten Av. Akkaş, “Aylarca çok da yoğun bir güvenlik gücü, kolluk kuvveti katılımıyla bölge arandı. Hatta aranma sürecinde işte, sizlerin de bildiği üzere dronlar, uydu görüntüleri gibi farklı teknolojik imkanlar kullanılarak tarama faaliyetleri sürdürüldü. Ailenin umudu bu süre boyunca hep devam ediyordu. Korhan hocanın bir şekilde 312. güne kadar, yeniden geleceği umudu hala kendilerinin temennisiydi. Bir yandan baktığımızda bu 312. güne kadar bunun aksinin olacağına dair de herhangi bir bilgi ulaşmamıştı açıkçası. Özellikle Tina’nın gelişinden sonra, Korhan hocanın da tekrar geri geleceği ümidi daha da arttı. Hepinizin bildiği üzere 312. günde bu bekleme süreci sona erdi. Adli Tıp incelemesiyle birlikte, bu bulguların da Korhan Bey’e ait olduğu tespit edildi” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadavra köpekleriyle çalışmalar sürüyor: Korhan Berzeg’in cüzdanından neler çıktı?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz