Kocaeli’ndeki patlamadan dram çıktı, çalışmak için Kocaeli’ne giden depremzede daha ilk maaşını bile alamamış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalkan’ın inşaat emekçisi babasına destek olmak için 25 gün evvel Kocaeli’nde çalışmaya başladığı, daha ilk ücretini dahi alamadığı öğrenildi.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Büroyu Toprak Mahsulleri Ofisi silosundaki patlamada ağır yaralanan Kahramanmaraş Afşinli Ekrem Kalkan İstanbul’da rehabilitasyon gördüğü sağlık kurumunda yaşamını kaybetti. 6 Şubatta yaşanan zelzelelerde konutu devrilen, ailesi ile beraber konteynerde kalan Ekrem Kalkan’ın inşaat emekçisi babasına destek olmak için 25 gün evvel Kocaeli’nde çalışmaya başladığı, daha ilk ücretini dahi alamadığı öğrenildi.

Kalkan’ın ilçeye getirilen naaşı öğle namazına müteakip Eshab-ı Kehf Külliye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gerger Semti kabirliğine defnedildi.

Konutu devrilen Kalkan’ın ailesine destek olmak için çalışmaya gittiğini belirten akrabası Hacı Arslantaş; “Ailesine destek kasıtlı Kocaeli’ne çalışmaya gitmişti. Başına gelen bu trajediden dolayı hepimiz üzüldük. Babasına destek için 15-20 gün evvel gitmişti. Daha ilk ücretini de alamamıştı” dedi.

Akrabalarından Nevzat Uluer ise “Rahmetli teyzemin torunuydu. Depremzedeydi. Babasına destek kasıtlı çalışmaya gitti. Daha ilk ücretini alamadan rahmetli oldu. Vaziyetleri muhakkak konteynır da yaşıyorlar” diye konuştu.

Yakınlarından Yunus Uluer’de “Genç yaşta Depremzede olarak ailesinin temini için uzaklara gitti. Çok gençti 19 yaşında. Babasının vaziyeti muhakkak. Allah sabırlar versin. Değil tanıyanlar dinleyenler üzüldü” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’ndeki patlamadan dram çıktı, çalışmak için Kocaeli’ne giden depremzede daha ilk maaşını bile alamamış

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz