1. Haberler
  2. Gündem
  3. Konya, Ankara, Eskişehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas! Güzel haberi verdiler yarın sabah 05.00’de başlayacak

Konya, Ankara, Eskişehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas! Güzel haberi verdiler yarın sabah 05.00’de başlayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir, Konya, Yozgat ve Kayseri’de yaşayanlar dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, saat verip güzel haberi duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Türkiye’nin kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege’nin parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimleri, Balıkesir’in güneydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

10 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDİYOR

Halen ülkemizin doğu ve güneydoğu kesimlerindeki sıcak hava dalgasının 13.08.2023 Pazar gününden itibaren etkisini arttırarak, diğer bölgelerimizde de etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

KEREM ÖKTEN GÜZEL HABERİ DUYURDU: YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYOR!

Yaptığı hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran Ökten, Ankara, Eskişehir, Konya, Yozgat, Kayseri, Sivas’ta yaşayanlara müjdeyi verdi. Yarından itibaren serin havanın geleceğini söyleyen Kerem Ökten, “1 Eylül’de, yani takvimsel Sonbahar’da, beklenen Sonbahar başlayacak. Ondan sonra da her geçen gün sıcaklıklar düşecek. 1 Eylül’e kadar sıcaklar son çırpınışlarını yapacak. İç Anadolu’da geceler Yarın geceden itibaren rahatlamaya başlıyor.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya, Ankara, Eskişehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas! Güzel haberi verdiler yarın sabah 05.00’de başlayacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz