1. Haberler
  2. Gündem
  3. Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın kolunu kaybetti!

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın kolunu kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaya, 2020 yılında memleketi Trabzon’un Of ilçesine çay hasadı için gitti. Çay bahçesine yakın bir bölgede üç köpeğin saldırısına uğrayan Kaya’yı yaşlı kadının çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar kurtardı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kaya yedi kez ameliyat oldu. Sol kolu dirsekten kesilen ve vücudunda ciddi yaralar bulunan Kaya, iki ay sonra hastaneden taburcu edildi.

Kaya, olayın üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen korku ve travmalarının sürdüğünü dile getirdi. Köpek saldırısının bir anda gerçekleştiğini belirten Kaya, sabah saatlerinde normal yolumda yürürken birden köpeklerin saldırısına uğradığını, 3 köpeğin kendisini yere düşürerek sürüklediğini anlattı.

Can havliyle çığlık attığını aktaran Kaya, “Sesimi duyan olmadı. Alman kurdu cinsi köpekler vücudumun her yerinden defalarca ısırırken, pitbull cinsi köpek de kolumu ısırdı ve uzun süre sıkarak bırakmadı.” diye konuştu.

Kaya, köpeklerin saldırısı sonucu kolunun koptuğunu kaydetti. Saldırının aklından bir an olsun çıkmadığını aktaran Kaya, diğer köpeklerin kendisini sürekli ısırdığını ama pitbullunu kolumu kaptığını söyledi.

Dakikalarca kolunu sıktığını belirten Kaya, köpeğin kolunu kemiğe kadar parçaladığını belirterek, şöyle konuştu:

“Bu anları ölene kadar unutmayacağım. Kendimi kurtarmaya çalıştıysam da başarılı olamadım. Birileri gelip beni bu halde yerde çırılçıplak buldu. Onlara yalvardım yardım etmelerini istedim. Beni hastaneye götürdüler 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal servise çıktım ve uzun bir tedavi sürecim oldu. Kolumu kurtarmak için bütün doktorların seferber olduğunu gördüm ancak kangren oldu ve kalan az bir kısmı da kesmek zorunda kaldılar.”

Hukuki sürecin hala devam ettiğini ifade eden Kaya, devlet yetkililerinden yardım istedi. Psikolojisinin çok bozuk olduğunu, tedavi gördüğünü söyleyen Kaya, ilaç tedavisinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın kolunu kaybetti!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz