Meral Akşener’den veda: Kürsüden Genel Başkan olarak son kez seslendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimler sonrasında bugün (27 Nisan Cumartesi), 5. Olağanüstü Kurultayı’nı toplayan İYİ Parti, yeni genel başkanını seçecek. Genel başkan olarak son kez kürsüye çıkan ve seçimlerde aday olmayan Meral Akşener, “Kürsüden son kez konuşuyorum” dedi. Meral Akşener, “Bugün, bu görevi devretme günüdür. Hayatımın 30 yılını, devletime ve milletime olan vefa borcumu ödemek için siyaset sahnesinde geçirdim. Bu 30 yılda, bir kadın olarak çok fazla tehdit ve iftiralarla karşı karşıya kaldım. Her devirde ahlaksızlarla mücadele ettim. Zihnim de vicdanım da hep rahat. Utanacağım bir yaram yok. Hiçbir zaman kişisel çıkarım olmadı. Tehditlere hiçbir zaman eyvallahım da korkum da olmadı” ifadelerinde bulundu.

Kürsüdeki konuşmasına Akşener şu sözlerle devam etti: “Bana sallanan parmaklar, hiçbir zaman beni yıldıramadı, cazip teklifler karşısında da susmadım. Makam vaatleri beni durduramadı. ‘Tutuklanırsın’ tehditleri umurumda olmadı. Verdiğim kararların her zaman arkasında oldum ve olacağım da.”

31 Mart Yerel Seçimlerine de konuşmasında yer veren Akşener, “Bedel ödeme konusunda en önde, karşınızda duruyorum. Gerektiği zaman bedel ödemeyi bildim. Pişman değilim. Üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın vermiş olduğu huzurla, son kez karşınızdayım. Kimseyle pazarlığa girmedim ve milletin sesini duyurmuş olanın mutluluğuyla, son kez karşınızda bulunuyorum. Duruşumuzu pazarlık masalarında meze etmedik. Allah herkese böyle bir şekilde veda etmeyi nasip etsin” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meral Akşener’den veda: Kürsüden Genel Başkan olarak son kez seslendi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz