1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji’den İstanbul uyarısı! Asıl bayramdan sonra başlıyor

Meteoroloji’den İstanbul uyarısı! Asıl bayramdan sonra başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Bölgesi’nde sisin etkili olacağı belirtilirken, İstanbul’un 21, İzmir’in 25, Antalya’nın iç kesimlerinin sağanak yağışlı 24 ve Ankara’nın 23 derece sıcaklıkla baharı karşılayacağı öngörülüyor.

Rüzgarın Marmara’nın doğusu ve kuzey Ege’de kuzeyden kuvvetli esmesi beklenirken, İstanbul’da sıcaklıkların kademeli olarak artacağına dikkat çekiliyor. Prof. Dr. Şen, Akdeniz’in iç kesimleri ile doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yağışların devam edeceğini, ancak diğer bölgelerin açık ve az bulutlu olacağını ifade etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise, ülkenin iç ve doğu kesimlerinde çok bulutlu hava, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun güney ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu’da sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Ayrıca, Marmara ve Ege bölgeleri için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.

Sıcaklıkların hafta sonu İstanbul’da 2-3 derece, hafta başında ise 4-5 derece artması bekleniyor. Ege ve Akdeniz bölgelerinde de hafta sonu sıcaklıkların 4-5 derece yükselmesi öngörülüyor. Meteoroloji, vatandaşları çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji’den İstanbul uyarısı! Asıl bayramdan sonra başlıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz