Meteoroloji’den yeni açıklama! 11 derece üzerine çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara ve Kıyı Ege’de mevsim banalleri ortamında, öbür yerlerde mevsim olağanlarının 6 ila 11 derece üzerinde izleyeceği hipotez ediliyor.

SON DURUM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kırklareli ve Artvin’in kıyı, Kütahya’nın kuzeybatı kesimleri ile Balıkesir etraflarının, akşam saatlerinde Uşak’ın güney, Denizli’nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, öbür yerlerin az bulutlu ve sarih geçeceği hipotez ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklarda ehemmiyetli bir farklılık olmayacağı, Marmara ve Kıyı Ege’de mevsim banalleri ortamında, öbür yerlerde mevsim olağanlarının 6 ila 11 derece üzerinde izleyeceği hipotez ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı doğrultulardan hafif, ara gizeme orta güçte, Marmara’da güçlü olarak 30-50 kilometre/saat eseceği hipotez ediliyor.

UYARILAR

GÜÇLÜ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara’da kuzeydoğu doğrultulardan güçlü olarak 30-50 kilometre/saat esmesi beklendiğinden alakalıların ve yurttaşların dikkatli ve önlemli olması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji’den yeni açıklama! 11 derece üzerine çıkıyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz