1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mezitli Belediyesi Lions Sosyal Merkezi açıldı

Mezitli Belediyesi Lions Sosyal Merkezi açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in göreve geldiği ilk günden itibaren büyük hassasiyetle yaklaştığı sosyal destek projesi olan Mezitli Belediyesi ve Lions Sosyal Merkezi büyük bir coşku ile açıldı. Merkezde eğitimden kültüre, sağlıktan sosyal faaliyetlere kadar birçok alanda hizmet sunulacak. Ayrıca çocuk gündüz bakım evi olarak da halka kazandırılan merkezde; depremzede vatandaşlara ve halka ayrılan özel alanlarda üretim yapma imkânı sunulacak. Aynı zamanda satış yapabilecekleri alanlarda yer alacak. Merkezde, çocuklar güvenle vakit geçirebilecek, gençler kendilerini geliştirebilecek, yaşlılar sosyalleşebilecek ve tüm Mezitli halkı çeşitli aktivitelerden faydalanabilecek. Açılış törenine, CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Defne Belediye Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, Mezitli halkı, yurtdışından ve farklı şehirlerden katılan çok sayıda Lions Kulüpleri Birliği üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, merkezin toplumsal birlikteliği ve dayanışmayı artıracağını belirtti. Lions Kulüpleri Birliği temsilcileri de toplum hizmetine olan katkılarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Tuncer açılış konuşmasında, “Bu merkezin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese, başta Lions Kulüpleri Birliği olmak üzere, gönülden teşekkür ederim. Mezitli, deprem illerine yakınlığı ve birçok vatandaşımızın buradaki yakınlarına sığınmaları nedeniyle önemli bir sorumluluk üstlendi. Bu proje bu kapsamda da büyük önem taşıyor. Mezitli Belediyesi Lions Sosyal Merkezi hem üretim ve satış mekânı hem de çocuk gündüz bakımevi olarak hizmet verecek. Bu şekilde aile ekonomisine de katkı sağlanabilecek, üretim yaparak hem ekonomik olarak güçlenecek hem de sosyal hayata katılımlarını sürdürebilecekler.” ifadelerini kullandı.

Tesisin Mezitli’ye hayırlı olmasını dileyen MD 118 Lions Çoğul Yönetim Çevresi Konfederasyonu Başkanı Ender Sakintuna, “Asrın felaketi sonrası destek olmak için hepimiz seferber olduk. Bizim bir şeyler yapabilmek için mekanlara ihtiyacımız vardı. Vizyon sahibi belediyeler bize kucak açtı, bunlardan biri de Mezitli Belediyesi. Belediyemizle daha birçok projeye adım atacağız. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Geçmiş Dönem Lions Uluslararası Direktörü Prof. Dr. Hayri Ülgen tesisin çok kısa sürede büyük emekle hazırlandığını belirterek, “Bu tesisi çok kısa sürede oluşturduk sevgili başkanımızın gayret ve destekleri ile çok hızlı adımlar attık. Sayın başkan projeye inanıyor. Gençlerimiz, kadınlar ve çocuklarımız için çok güzel merkez oldu. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkürler. “ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mezitli Belediyesi Lions Sosyal Merkezi açıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz