MHP lideri Bahçeli: “Cumhur İttifakı her zaman var olacak”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin artık seçimsiz bir döneme giriş yaptığını ifade eden Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ve Cumhur İttifakı’nın gücüne ve kudretine inandıklarını ifade etti.

Devlet Bahçeli konuşmasında Gazze meselesine de yer verdi. Bahçeli, “Türkiye, İsrail’in yapmış olduğu soykırımın takipçisi olacak. Orada dökülen kanlar yerde kalmayacak. Netanyahu vakti geldiğinde Lahey’de yargılanacak ve soykırımcı olarak tarihe adını yazdıracak” dedi.

Bahçeli konuşmasında İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu şu sözlerle hedef aldı: “PKK’ya terör örgütü diyemeyen İBB Belediye Başkanı, Hamas’a terör örgütü diyor. Bunun akla ters olduğunu bir tek biz mi görüyoruz? 3 maymunu oynuyorlar. Allah’ın da bir hesabı vardır. PKK ile gelecek planlayanlar, günü gelince maskaraya dönecektir.”

Daha önce “yerel halk” ifadesine tepki gösteren Bahçeli, bu ke Mehmet Şimşek’i sahiplenen bir tavır sergiledi. Bahçeli, “Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Yürüyüş videomu çarpık değerlendirenler oldu. Ben bir şey söylemek istesem zaten muhatabına söylerim. ‘Hainsin diyorsam söyleten sensin’ mesajı Türkiye’nin ayağını kaydırmaya niyetlenenleredir” dedi.

‘Erdoğan ve Bahçeli arasında tartışma var’ söylemlerine ise Bahçeli şu şekilde yanıt verdi: “Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır ve var olacaktır. Kobanili Ahmet, senin klinik bir vaka olduğunu biliyoruz. Kütük kafalı iddia sahipleri baltayı taşa vurdu. Cumhur İttifakı her zaman var olacak”

Devlet Bahçeli, konuşmasında İYİ Parti’ye de yüklendi. Bahçeli, “Son günlerde bir siyasi partide kongreler yapılmış, yönetim değişmiş. ‘Herkes tebrik iletti siz niye bir şey demediniz’ diyenler oldu. 104 siyasi parti var, her kongreyi herkes tebrik edecek diye bir durum yok. Zaten ihaneti tebrik etmek bizim kitabımızda yazmaz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP lideri Bahçeli: “Cumhur İttifakı her zaman var olacak”

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz