1. Haberler
  2. Gündem
  3. MHP Milletvekili TikTok’u kapatma çağrısı yaptı: “Kanun teklifi hazırlanıyor”

MHP Milletvekili TikTok’u kapatma çağrısı yaptı: “Kanun teklifi hazırlanıyor”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, popüler sosyal medya platformu TikTok’un Türkiye’de kullanımının artmasıyla birlikte beraberinde getirdiği endişeleri dile getirdi. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, TikTok’un Türk aile yapısına ve toplum düzenine uygun olmayan içerikler barındırdığını iddia etti.

Öztürk, platformun müstehcen içerikler ve çocuk istismarı vakalarına ev sahipliği yaptığını öne sürerek, bu durumun toplum için zararlı olduğunu vurguladı. TikTok’un “bataklığa dönüştüğünü” belirten Öztürk, “Bataklıkta sinek avlamaktansa bataklığın kurutulması gerekmektedir” ifadesini kullandı.

Milletvekili, TikTok’un ahlaki değerleri hiçe saydığını ve toplum düzenini tehdit ettiğini dile getirerek, platformun bir an önce kapatılması gerektiğini savundu. Öztürk, bu doğrultuda bir kanun teklifi hazırladıklarını ve Türk milletinin kültürel değerlerini korumak adına gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti.

“Bu doğrultuda kanun teklifi hazırlamakta olduğumuzun da bilinmesini isterim. Umuyorum ki Türk milletinin kültürel kodlarını bozmaya yönelik her türlü unsura karşı gerekli tedbir ve adımlar atılarak milli kültürümüz ve ahlaki yapımız asla bozulmayacaktır” şeklinde konuşan Öztürk, platformun kapatılması için gereken adımların atılacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Milletvekili TikTok’u kapatma çağrısı yaptı: “Kanun teklifi hazırlanıyor”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz