Müge Anlı’dan üvey oğluyla kaçan anneye: Bu istismara girmiyor mu? – Ankaragündem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı ile Tatlı Sert, Türkiye’nin gündemine oturan bir olay yaşandı. Olayda, 19 yaşındaki Mustafa Yetkin ve üvey annesi Tuğçe Akpençe’nin yasak aşk yaşadığı ve 8 yaşındaki Melodi’yi de alarak kayıplara karıştığı ortaya çıktı. Baba Umut Yetkin, Müge Anlı’ya başvurarak ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile ikinci eşi Tuğçe’nin yasak aşk yaşadığını ve kızları Melodi’yi de alıp kaçtıklarını öne sürdü. Yetkin’in gözyaşları içinde anlattığı hikayesi, Türkiye’nin gündemine oturdu. Üvey oğlu ile kaçan Tuğçe bugün, eşiyle canlı yayında yüzleşti.

— Ankaragündem TV (@tele1comtr) April 23, 2024

Müge Anlı’nın “Umut’u jandarma bir suçtan götürdüğünde sen niye üzüldün? Sen aynı evde iki tane adamla zorlanmadın mı?” sorusu üzerine konuşan Tuğçe Hanım, “Ben Umut’un başına bir iş getirmek isteseydim onu zaten şikayet ederdim. Bizim böyle bir amacımız yok. Ben kocamın ne yapacağını kestiremiyorum. Ben kızımı kaçırmadım, onu istediğiniz pedagogla görüştürebilirsiniz. 2 yıldır eve parayı getiren kişi Umut değil Mustafa. 2 yıldır evi Mustafa geçindiriyor” dedi.

Canlı yayında çılgına dönen Umut Bey ise “Allah senin belanı versin. Ben 9 ay boyunca iki tane şeytanla beraber yaşamışım. Sende biraz ar, namus, şeref olsa, o ar damarın patlamamış olsa buraya çıkıp bana iftira atmazsın. Kendini de savunamazsın. Size yaptıklarım haram zıkkım olsun” ifadelerini kullandı.

Kayınvalide Nagihan ise “Sen bu çocuğu küçükken banyoya sokup yıkamadın mı? O sana ‘ablam’ diyordu” diyerek ateş püskürdü.

Müge Anlı’nın “Sizin yaptığınız aslında çocuk istismarına giriyor. Elinizi öptürdüğünüz küçücük bir çocuğa nasıl ‘Kocam’ deyip kaçarsınız?” sözlerine ise Tuğçe’nin “Ben orada 18 yaşındayım. Bunlarla birlikte büyüdüm. Ben kimsenin çocuğuna bakmadım ki” savunması tepki çekti.

Oğlunu canlı yayında görünce çılgına dönerek beddualar savuran Umut Bey “İkinizde eninde sonunda bir yerde patlayacaksınız. Bu kişiliksiz, erkek diye dolaşan var ay o sokaklarda ölecek. Kimsesiz çünkü… Sen anneni, babanı arayabilirsin ama onun kimsesi yok. Bizim ailemizde böyle karaktersizliğe yer yok. Hırsıma hakim olamıyorum” diyerek öfke kustu.

Umut Bey, Müge Anlı’nın “Oğlun af dilese affeder misin?” sorusuna “Oğlumu affedemem. Birbirleriyle ilk temasta bana gelip ‘Baba senin karın bana bunu yapıyor’ deseydi ben onun alnından öperdim. Bu adam çöp tenekesinden kedi fırlasa seni bırakır kaçar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Müge Anlı’dan üvey oğluyla kaçan anneye: Bu istismara girmiyor mu? – Ankaragündem

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz