Plakası iddianamede yer almamıştı: Sinan Ateş cinayetinde tetikçinin kaçırıldığı çakarlı araç görüntülendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinayet sonrasında Özyağcı’nın, kurye Vedat Balkaya tarafından Gölbaşı’na getirildiği ve buradan Demirbaş ile Yüksel’in “çakarlı” araçlarına bindiği belirlendi. Gölbaşı’ndan İstanbul’a doğru hareket eden aracın, 30 Aralık günü saat 18.34’te Mevlana Bulvarı’ndan Gölbaşı istikametine doğru ilerlediği görüntülere takıldı. Ardından araç, saat 18.47’de Gölbaşı’ndaki köpek çiftliği kamerasında göründü. Bu süreçte tetikçinin kısa süreliğine saklandığı ve ardından İstanbul istikametine hareket ettikleri tespit edildi.

Dosyadaki kanıtlara ne oldu?

Aracın Bolu’ya ulaşıp, Kocaeli’de kurye Balkaya’nın yakalanmasının ardından tekrar Bolu’ya döndüğü tespit edildi. PTS kayıtlarına göre, Bolu’da araçtan inen tetikçi Özyağcı bir süre burada saklandı. Demirbaş ve Yüksel ise İstanbul yönüne ilerleyip Kurtköy’deki bir otelde konakladı. Sabah saatlerinde tekrar Bolu’ya gelip tetikçiyi alan ikili, İstanbul’a döndü ve burada Özyağcı’yı bırakarak Ankara’ya yöneldi.

Soruşturmada adı geçen Avukat Serdar Öktem’in, tetikçinin Bolu’da bırakılmasından birkaç saat sonra plakalı aracıyla bölgeye ulaştığı tespit edildi. Aynı bölgede Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı da plakalı aracıyla kameralara yakalandı. İki ismin peş peşe Bolu’da görüntülenmesi, soruşturma kapsamında dikkat çekici bir detay olarak öne çıktı.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, ifadesinde plakası 06 AT 5021 olan koruma tahsisli aracın kime ait olduğunun, hangi güzergahlardan geçtiğinin ve kimler tarafından kullanıldığının PTS ile belirlenmesini talep etti. Ayrıca, olayın organizasyonunu ortaya koyan detayların gözden kaçırılmaması gerektiğine dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Plakası iddianamede yer almamıştı: Sinan Ateş cinayetinde tetikçinin kaçırıldığı çakarlı araç görüntülendi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz