1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sağanaklar 28 ilde şemsiye açtıracak! Meteoroloji il il uyardı o illerde şiddetli yağmur yağacak

Sağanaklar 28 ilde şemsiye açtıracak! Meteoroloji il il uyardı o illerde şiddetli yağmur yağacak

featured
service

HAVA DURUMU NASIL OLACAK?Sıcakların bir an önce sona ermesi isteyen ve ve geceleri artık rahat uyumak isteyen herkes yetkili kurumlar tarafından yayınlanan hava tahmin raporlarını ve verilerini yakından takip ediyor.

Yapılan son açıklamalara göre hava sıcaklıkları İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Geriye kalan diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında olacak. . Rüzgarlar genellikle kuzeyli olacak, güney kesimlerde ise güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

YAĞIŞLAR İÇİN İL İL İSİM VERİLDİ!

Bahsi geçen bölgelerde yer alan 28 il için sağanak yağışlara karşı dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. Bu nedenle herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için hava durumu ve yağmurlara karşı önlem almanızda fayda var. Yağışların Batı Karadeniz kıyıları, Sakarya, Kastamonu, Ordu, Giresun ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Türkiye’nin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Amasya ve Ardahan çevreleri, Kırklareli ve Hatay’ın kıyı kesimleri, Adana’nın kuzey ve doğusu ile Ankara’nın kuzey çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Eyyam-ı bahur sıcaklarından sonra bu sağanak yağışların etkisiyle Türkiye rahat bir nefes alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağanaklar 28 ilde şemsiye açtıracak! Meteoroloji il il uyardı o illerde şiddetli yağmur yağacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz