1. Haberler
  2. Gündem
  3. Serap Doğan katledilmeden önce KADES’ten yardım istemiş

Serap Doğan katledilmeden önce KADES’ten yardım istemiş

featured
service

45 yaşındaki Selahattin Özdemir, dün akşam saatlerinde Serap Doğan ile konuşmak için Akpınar Mahallesi’nde ablasıyla oturduğu eve gitti. Özdemir, burada 42 yaşındaki Serap Doğan’ı tabanca ile vurup intihar etti.

Serap Doğan’ın, bir süre önce ayrıldığı Selahattin Özdemir hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı, dün de olaydan önce KADES uygulamasına basarak yardım istediği ortaya çıktı.

Ancak Doğan’ın, kapıya gelen polis ekibine yanlışlıkla butona bastığını söylediği iddia edildi. Buna rağmen kontrol için bir süre sonra polisin tekrar eve gittiği ve kapıyı açan olmayınca içeriye girdiğinde Doğan ve Özdemir’in cansız bedenleriyle karşılaştığı belirtildi.

Serap Doğan’ın komşusu Aliye Adatepe, olayla ilgili şunları anlattı:

“KADES’e basıldığı için polis gelmiş. Önce geldiklerinde kapıyı açmamışlar, KADES’e yanlışlıkla bastıklarını söylemişler. Ondan sonra polis tekrar geldi. Polis dün bütün gün buradaydı, çok fazla emek harcadı. Fakat en üst kata çıkarmış; en uç noktaya çıkardığı için silah sesi duymadık.

Gece 03.00’te girdiği söyleniyor; ama ben ayaktaydım hiç ses duymadım. Dün 17.00 gibi kapıyı özel harekat açtı; ama saatlerce uğraştılar, içeriden ses alamadılar, kapı açıldığında ikisi de vefat etmişti. Aslında burada ablası oturuyordu. Ablası uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi. Belli ki daha önceden bir problemleri vardı. Ablası ‘seni kurtaramadım’ diye ağlıyordu. Polisler, ‘Bir haber alalım sizden iyi misiniz’ diye seslendi. Ve ısrarla, ‘Serap iyi mi? Serap ses versin’ dediler. Çok üzücüydü.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serap Doğan katledilmeden önce KADES’ten yardım istemiş
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz