Sinan Ateş iddianamesi kabul edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddianame başta Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ‘Eksik” diyerek eleştirmişti. İddianame birçok siyasetçi ve hukukçu da tarafından eleştirilmişti. MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugünkü konuşmasında mahkemeye iddianameyi kabul edip yargılamaya başlama çağrısı yapmıştı.

“FAİLLER ALENEN KORUNUYOR”

Geçtiğimiz günlerde Sözcü’den İpek Özbey’e konuşan Ayşe Ateş şunları söylemişti:

* “Olay gerçekleşir gerçekleşmez bu iddianameyi yazıp önümüze koyabilirlerdi. Bir buçuk yıl bekleyip çok basit, adi bir cinayet vakası gibi servis edilerek asıl faillerin alenen korunup kollandığı çok açık. Kocamı kimin öldürdüğü de, katilleri kimlerin koruduğu da gayet net.

Ne diyeyim, yazıklar olsun. Bugün değilse yarın ama eninde sonunda hesap verecekler. Buna inanıyorum, bunun için de elimden gelen her şeyi yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın. İnancı, ırkı, ideolojisi ne olursa olsun haksız yere katledilen tüm canlar için.”

AYŞE ATEŞ’İN İFADESİ İDDİANAMEDE YOK

Ayrıca, Ayşe Ateş’in ifadesine iddianamede yer verilmedi. Bu duruma tepki gösteren Ayşe Ateş, “Savcılık ifademi unutmuş. Muhtemelen siyasilerin ismi geçtiği için ifadem yok. İfademin tam metnini ilerde paylaşacağım. Bir ifade ancak bu kadar basitleştirilebilir, adeta aklımızla alay ediyorlar” ifadelerini kullandı.

“AZMETTİRİCİLER NEREDE?”

Ayrıca Ayşe Ateş, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla iddianamenin sonuç kısmını paylaştı. Ateş, “Sırf bu iddianameyi hazırlamak için kamuoyunu neden bir buçuk yıl beklettiniz?” diye sordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinan Ateş iddianamesi kabul edildi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz