Tekel bayilerinden BAT grubu sigaralara boykot

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dündar, bir basın açıklaması yaparak, “Kamuoyuna duyuru” başlığı altında, sigara bayilerinin zor durumda olduğunu ve sigaradan neredeyse hiç kâr elde edemediklerini vurguladı. Bayilerin alışveriş bütünlüğünü korumak için sigara satmak zorunda kaldıklarını ve bu durumun bayileri ekonomik olarak zorladığını belirtti. Dündar, “BAT firmasının uygulamaya başladığı satış politikası ve kendi pos cihazlarımıza ödediğimiz yüksek komisyonlar ile kâr marjımız sıfıra indi” dedi.

Dündar, bu hafta içerisinde BAT yetkilileri ile yapılan görüşmelerden olumlu bir sonuç alınamadığını ve bu nedenle tüm bayiler olarak, müşterilerinin menfaatini düşünerek BAT’nin tüm ürünlerini raflarından kaldırma kararı aldıklarını açıkladı. Bu boykot kararı, Türkiye genelindeki birçok bayi tarafından destekleniyor ve bayiler, müşterilere durumu açıklamak için raflarına bilgilendirici notlar asmaya başladı.

Dündar’ın açıklamalarına BAT Türkiye’den yapılan açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. İşte o açıklama:

BAT Türkiye bünyesindeki tütün ürünlerin satışının sonlandırıldığı yönündeki haberler tamamen asılsızdır. İlgili tüm ürünlerin satışı, BAT Türkiye’nin ülke genelindeki 130 binden fazla perakendecisinde sorunsuz şekilde devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekel bayilerinden BAT grubu sigaralara boykot

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz