1. Haberler
  2. Gündem
  3. Terör örgütüne bitirici darbe! Mehmetçikler acımadı, çok büyük kayıplar veriyorlar

Terör örgütüne bitirici darbe! Mehmetçikler acımadı, çok büyük kayıplar veriyorlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teröristlerin kendilerini bekleyen acı sondan hiçbir biçimde kaçamayacaklarına dikkat toplayan Aktürk, kendilerini bekleyen sondan kaçamayacaklarını belirten Aktürk, “Suriye’deki harekat bölgelerinde bu senenin başından itibaren operasyon bölgelerimize terör örgütü tarafından 5’i son bir haftada olmak üzere 91 taciz ve hamle asıllaştırıldı.” dedi.

Ulusal Korunma Bakanlığı kaynaklarından edinilen son bilgilere göre, adi terör örgütü ciddi ve büyük kayıplar veriyorlar.

Aktürk, Ulusal Korunma Bakanlığı bünyesinde tertip edilen basın brifinginde ehemmiyetli açıklamalarda bulundu. Aktürk’ün konuşmasında yer alan ehemmiyetli satır başları şu biçimde:

ANKARAGÜNDEMLILIKLA DEVAM EDECEK

Terörü kaynağında yok etme taktiği ile son bir haftada 67 terörist tesirsiz hâle getirildi. Böylece tesirsiz hâle getirilen terörist rakamı bu sene içinde bin 62’ye, 24 Temmuz 2015’deri bugüne kadar ise 38 bin 405’e erişti. Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamayacak. Eforunu bağrından çıktığı ulusumuzdan alan kahraman ordumuz; terörle çabasına tek bir terörist kalmayıncaya kadar aynı kararlılıkla devam edecektir.

ÇOK RAKAMDA MÜHİMAMT ELE GEÇİRİLDİ

Ayrıca, zaferle devam eden Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bu hafta içerisinde de çok rakamda ve muhtelif türde cephane ele geçirildi: 50 adet el bombası, 72 bin 40 adet AK-47 piyade tüfeği cephaneyi, bin 320 adet 7.62 mm PKMS makinalı tüfek cephaneyi, 119 adet RPG-7 anti-tank cephaneyi, 2 adet RPG-7 anti-personel cephaneyi, bin 588 adet Doçka cephaneyi, 154 adet RPG-7 sevk fişeği.

TERÖR ÖRGÜTÜ BİTME NOKTASINA GELDİ

Çok büyük darbe alıyor ve katılımlar çok eksildi, destek de eksildi. Onun için son safhaya gelmiş gidişatta. Bu kapsamda bizim mevcut harekat alanlarındaki faaliyetlerimiz devam ediyor. Yeni bir harekât değil ama harekât bölgelerimizde askeri mülahazalarla yarıyıl yarıyıl askeri sevkiyatlar, konuş yeri farklılıkları yapılıyor, askeri isterler çerçevesinde zorunlu olan tam ihtiyatlar alınıyor

SINIR GÜVENLİĞİ

Hudutlarımızda alınan ilave ve faal ihtiyatlar sayesinde; Geçtiğimiz bir hafta içerisinde sınırlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 179 şahıs tutuldu. Tutulan bu kişilerden 9’u FETÖ üyeyi olmak üzere 13’ü terör örgütü abonesidir. 3 bin 76 şahıs ise sınırı geçemeden yasaklandı. Böylece sene içerisinde sınırlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken tutulanların rakamı 4 bin 931’e yükselmiş, tutulan kişilerden 245’i FETÖ üyeyi olmak üzere toplam 369 terör örgütü üyeyi kolluk güçlerine teslim edildi. Sınırı geçemeden yasaklanan birey rakamı da 138 bin 11 oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Terör örgütüne bitirici darbe! Mehmetçikler acımadı, çok büyük kayıplar veriyorlar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz