Tokat’ta zengin oldu sanıldı, itibar görmeye başladı: Duygusu çok güzeldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taşın biçimi ve rengi alakasını sürükleyen Say, taşın meteor olabileceğini düşündü. Taşı evine getiren Say, geçtiğimiz aylarda taştan kopardığı bir parçayı tahlil yapılması için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne gönderdi.

Yaşananlar Say’ın bir anda etrafında popüler olmasına neden oldu. Say, herkes tarafından milyoner olarak anılmaya başlandı, ziyaretçileri arttı. Zengin olmadan zenginmiş gibi haysiyet görmeye başlayan Ergin Say, bir tekstil işletmesinden reklam filmi öneriyi dahi aldı.

Ergin Say ve etrafındakiler tahlil neticesinin gelmesiyle hüsrana uğradı. Üniversiteden gelen neticeye göre taşın bedelsiz, banal bir taş olduğu anlaşıldı.

Taşı tarlada bulduğunu belirten Ergin Say, “Bu taşa inceleme yaptırmıştık, neticeyi da geldi. Gelen raporda meteor taşı olmadığı belirtiliyor. Taş 61 kilo, yüzeyi oldukça sert bir yapıda, vurduğumuzda kıvılcım çıkıyor. Şu anda dahi bu taşın ne olduğunu kavrayamadım, herkes bana milyoner gözüyle bakıyor. Hakikatinde para insanı değiştirmiyor, insanlar seni değiştirmeye çalışıyor. Benden araba, konut, düğün gibi işler için para isteyen çok oldu, herkes hali hazırda taşın para edeceğini düşünüyor ama öyle olmadı. Beni arayıp taşı almak isteyenler de oldu, ünlü bir giyim şirketi 3 milyon lira para verdi. İnceleme neticeyi çıkmadan taşı alacaklardı, netice ne çıkarsa çıksın ellerinde olana razı olacaklardı. Ben taşı vermedim, benzetme yapacaksak kumar oynadım ama kaybettim” dedi.

Say, ormandan odun sürüklemeye devam edeceğini belirterek, “Bu taş meteor çıksaydı daha yüksek ölçüde para edecekti. Rapor yeni geldi, kimseye söyleme fırsatım olmadı. İnsanlar benden temenni içerisindeler ancak öyle bir şey de olmadı. Bunun meteor olmadığı bilindiğinde insanlar netlikle değişecektir. Zengin olma duygusu da çok hoştu ama zengin olamadık. Yine incelemeye yollamayı düşünüyorum, internette ilk incelemede çıkamama olasılığı olduğu ve ikinci hatta üçüncü incelemeye gitmesi gerektiği yazıyor. Artık benden umut bekleyenler kendi umutlarının peşine düşsünler, dağlarda odun sürüklüyordum yeniden odun sürüklemeye devam edeceğim” diye konuştu.

Kaynak: Hakikat Gündem

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tokat’ta zengin oldu sanıldı, itibar görmeye başladı: Duygusu çok güzeldi!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz