Türk vatandaşları için ekspres vize uygulaması şimdi 10 Yunan adasında geçerli

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunanistan’ın Ankara Büyükelçiliği, ekspres vize uygulamasının geçerli olduğu ada sayısının 10’a çıkarıldığını duyurdu. Bugünden (30 Nisan) itibaren Türk vatandaşları, ekspres vize ile 10 Yunan adasına giriş yapabilecek. 30 Mart’ta başlayan uygulamada, 5 adaya giriş yapılabiliyordu. Yeni açıklamayla artık 5 adaya daha giriş yapılabileceği belirtildi.

Türkiye’den giden ziyaretçiler, İstanköy (Kos), Midilli (Lesvos), Rodos, Sisam (Samos) ve Sakız (Chios) adalarına ilaveten artık İleryoz (Leros), Limni (Limnos), Kelemez (Kalimnos), Meis (Kastelorizo) ve Sömbeki (Simi) adalarını, kapıdan alacakları 7 günlük turist vizesi ile gezebilecek.

Bu 10 Yunan adasını gezebilmek için kapıda vize alınması gerekiyor. Bunun için kişilerin 60 euroluk bir ücret ödemesi ve en az 6 ay geçerlilik süresi olan bir pasaporta sahip olması gerekiyor. Ayrıca giriş işlemleri için 2 adet biyometrik fotoğraf, 3 aylık banka hesap dökümü, otel rezervasyonu, feribot bileti, kimlik belgesi ve başvuru formu gibi belgelerde turistlerden isteniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk vatandaşları için ekspres vize uygulaması şimdi 10 Yunan adasında geçerli

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz