Ünlü şarkıcının kızlarını lazer epilasyon yaktı! – Ankaragündem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Selçuk İlkan’ın kızlarının vücutlarında geçirdikleri lazer operasyonunun ardından yanıklar oluştu. Mağdur olduklarını belirten kızlar mağdur olduklarını belirterek dava açtı.

Ahmet Selçuk İlkan

Avukat Cansu Ceren İlkan ve kardeşi Zeynep Seren İlkan lazer epilasyonu hizmeti almak için İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir güzellik merkezine başvurmuştu. Sabah’ın haberine göre, iki aşamadan oluşan toplam 16 seans üzerinden verilecek hizmetin bedelini peşin ödeyen kardeşler, üçüncü seanstan sonra vücutlarında çeşitli yanık izleri oluştuğunu fark etti. Kız kardeşlerin aldığı raporda vücutlarında ikinci derece yanıklar oluştuğu tespit edildi.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam eden davada bilirkişi söz konusu operasyonda Cansu Ceren’in vücudunda da birinci derece, Zeynep Seren’in vücudunda da ise ikinci derece yanıklar oluştuğunu belirten rapor verdi.

Raporun ardından mahkemede duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasını verdi. Buna göre sanıklardan Hatice G.’nin il milli eğitim müdürlüğünden gelen yazıya göre lazer, epilasyon, depilasyon yapması için belge veya yetki sertifikasının bulunmadığı ancak kız kardeşlere lazer operasyonu yaparak yanıklar oluşmasına müsaade ettiği anlatıldı.

Savcılık her iki sanığında 2’şer yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme karar vermek üzere duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü şarkıcının kızlarını lazer epilasyon yaktı! – Ankaragündem

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz