1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vatandaşlara destek açıklaması: Başvuru yapacak iller! Ankara, Hatay, Erzurum, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Samsun…

Vatandaşlara destek açıklaması: Başvuru yapacak iller! Ankara, Hatay, Erzurum, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Samsun…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Yumaklı’nın açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

IPARD-II Programı 13. müracaat çağrı bültenine çıkıyoruz. Bu kapsamda hayvansal imal ile besin harekâta sektörlerine müteveccih makine-teçhizat takviyeyi verilecek. Projeler için yüzde 50-80 aralığında toplam 20 milyon avro HİBE takviyeyi sağlanacak. Üreticilerimize şimdiden hayırlı olsun.

Faydalanıcılara uygun tüketmeler karşılığında sağlanacak olan mali takviyenin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek “Kamu Katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde hakikatleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

MÜRACAAT YAPILACAK ŞEHİRLER Bu müracaat çağrı bülteni kapsamında destek almak emeliyle müracaatların yapılacağı ve yatırımın uygulanacağı şehirler alttadır: Destek Almak Emeliyle Müracaatların Yapılacağı ve Yatırımın Uygulanacağı Şehirler Afyonkarahisar Ağrı Aksaray Amasya Ankara Ardahan Aydın Balıkesir Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Elazığ Erzincan Erzurum Giresun Hatay Isparta Kahramanmaraş Karaman Kars Kastamonu Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muş Nevşehir Ordu Samsun Sivas Şanlıurfa Tokat Trabzon Uşak Van Yozgat

DESTEKLENECEK TEMKİNLER VE DESTEK BÜTÇESİ Bu “Müracaat Çağrı Bülteni” kapsamında “Tarımsal Şirketlerin Fiziki Varlıklarına Müteveccih Yatırımlar” ve “Tarım ve Balıkçılık Mahsullerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile Alakalı Fiziki Varlıklara Müteveccih Yatırımlar” ihtiyatlarından sadece makine-teçhizat, hizmet ve görünürlük alımları yardımına ait müracaatlar kabul edilecektir.

Tarımsal Şirketlerin Fiziki Varlıklarına Müteveccih Yatırımlar 101

Müracaatlar 04.09.2023 tarihi saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı şehirde bulunan TKDK Şehir Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır. Online Proje Müracaat Sistemi 26.09.2023 tarihi saat 21:00’da kapatılacaktır. Müracaatların son teslim tarihi 28.09.2023, saat 18:00’dir. Son teslim tarihinden sonra yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Tarım ve Balıkçılık Mahsullerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile Alakalı Fiziki Varlıklara Müteveccih Yatırımlar 103

Müracaatlar 18.09.2023 tarihi saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı şehirde bulunan TKDK Şehir Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır. Online Proje Müracaat Sistemi 10.10.2023 tarihi saat 21:00’da kapatılacaktır. Müracaatların son teslim tarihi 12.10.2023, saat 18:00’dir. Son teslim tarihinden sonra yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vatandaşlara destek açıklaması: Başvuru yapacak iller! Ankara, Hatay, Erzurum, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Samsun…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz