Zuckerberg, Musk’a karşı ilk raundu kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta işletmesinin Twitter’a rakip olarak piyasaya sürdüğü Threads, sosyal medya dünyasında sanki bomba tesiri yaratmıştı. Platformun ilk bir haftalık grafiğinde, 100 milyon kullanıcıya erişmesi de Twitter’ı tahtından edecek yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Ancak bir anda artan alaka giderek eksiliyor.

ÖZEL HABER – ANADOLUGAZETE.COM.TR

Reuters’te yer alan habere göre Zuckerberg, platform çalışanlarıyla hakikatleştirdiği buluşmada vaziyeti kabullendi. İddiaya göre Mark Zuckerberg, ” Threads, kullanıcılarının yarısını kaybetti.” diyerek çalışanlarına acilen bir şeyler yapmaları mevzusunda ihtarlarda bulundu.

Twitter’ın rakibi olarak tanıtılan Threads’ın popülerliği son yarıyılda düştü. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde etkileşim rakamının düşmeye başladığı söylendi. Bazı kaynaklara göre bu vaziyet devam ediyor. Görünen o ki Meta’nın CEO’su da bu vaziyeti kabul ediyor.

Mark Zuckerberg, Threads kullanıcılarını tekerrür platforma sürükleyebilmek istiyor. Buluşmayı da yeni özellikler üzerinde çalışmak için hakikatleştirdi. Öyle ki bu hedef güzergahındaki çalışmaların mahsulü olarak yeni bir özellik geldi.

Threads, bir müddettir beklenen bir tasarım farklılığını nihayet kullanıma açtı. Twitter’dan ziyade Facebook’a yakın bir tasarımla yola çıkan Threads’te eriyen kullanıcı rakamının çözümü için ilk adım buradan atılacak. Artık kullanıcıların yalnızca takip ettikleri bireyleri göreöğreneceği yeni bir alan açılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zuckerberg, Musk’a karşı ilk raundu kaybetti

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz