Alfa Romeo Milano’nun Türkiye fiyatı belli oldu: Dacia Duster fiyatına lüks SUV almak isteyenler bu fırsat kaçmaz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de ön siparişleri başlayan Alfa Romeo’nun Milano modeli için fiyatlar paylaşıldı. Ucuz fiyata lüks SUV modelin piyasaya sunulmasıyla, sıfır otomobil alacakların dikkatini çekti. Peki, yeni modelin fiyatı ne kadar?

İtalyan otomotiv devi Alfa Romeo, küçük SUV sınıfına yenilikçi bir giriş yaparak Milano modelini piyasaya sürdü. Elektrikli ve hibrit versiyonlarıyla dikkat çeken Milano, Türkiye’de ön siparişlerin Mayıs ayında başlamasıyla birlikte fiyatlar da netleşti.

Alfa Romeo’nun B-SUV sınıfındaki yeni yıldızı Milano, hem elektrikli hem de hibrit versiyonları ile Türkiye otomotiv pazarına giriş yapıyor. Avrupa fiyatı 40 bin Euro’dan başlayan elektrikli versiyonun Türkiye fiyatı, ÖTV avantajlarıyla birlikte 1.8 milyon TL olarak belirlendi. Alfa Romeo Türkiye yetkilileri, markanın premium imajına uygun olarak daha donanımlı paketlerle bu fiyatın üzerine çıkabileceğini belirtiyor. Dacia Duster’ın Journey Blue versiyonunun 1 milyon 600 bin liranın çok üstünde satılırken, Milano gibi premium bir otomobilin fiyatı, oldukça cazip bir hale geliyor.

alfa-romeo-milano-gli-interni-1.jpg

Alfa Romeo Milano, şehir içi ve şehir dışı kullanım için ideal bir elektrikli araç seçeneği sunuyor. 54kWh kapasiteli pil ile donatılan Milano, 410 kilometre menzil vaadiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, aracın 100kW’a kadar hızlı şarj desteği bulunuyor. Milano Elettrica modeli, 156 beygir gücü ile dokuz saniye gibi kısa bir sürede 0-100 km/s hıza ulaşabiliyor.

Milano’nun daha güçlü versiyonu olan Elettrica Veloce ise, 240 hp motora sahip. Bu model, özel bir şasi kalibrasyonu, güçlendirilmiş frenler ve 20 inç alaşım jantlar gibi üst düzey donanımlarla geliyor. Benzinli versiyon olan Milano Ibrida ise, 136 beygir gücündeki motoru ve entegre 28 beygirlik elektrik motoruyla, şehir içi kullanımda yüzde 50’ye varan oranlarda elektrikle hareket edebiliyor.

alfa-romeo-milano-1.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alfa Romeo Milano’nun Türkiye fiyatı belli oldu: Dacia Duster fiyatına lüks SUV almak isteyenler bu fırsat kaçmaz

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz