Altın kahini Hatice Kolçak’tan ‘son 14’ uyarısı! Kıyamet kopacak… Elinizde ne var ne yok…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altının düştüğü dönemlerde rehavete kapılarak paniğe düşen yatırımcının sabırlı olmasını dile getiren Hatice Kolçak, belirtilen tarihler arasında yaşanacak etkilerden kaynaklı olarak altın fiyatlarında da olumlu bir değişim yaşanacağını ifade etti.

Hatice Kolçak, piyasalardaki altın yükselişine yönelik öngörülerini tazeleyerek, “Bu süreç devam edecektir. Altın yükseliş trendini koruyacak” diyerek iki haftalık kritik döneme işaret etti. “Doların değer kazandığı her dönemde altında değer kazanıyor ve yükselişe geçiyor” diyen Hatice Kolçak, Eylül ayı ile birlikte dolarda görülecek yükseliş ile altın fiyatlarında da istenen yükselme beklentisinin karşılanacağını vurguladı.

Hatice Kolçak, kripto, altın ve dolar piyasalarına yönelik bilgi ve birikimini öngörüleri ile birlikte paylaştığı Youtube videosunda, “Kriz yakın zamanda büyüyecek tam da pozisyon alma zamanı” diyerek yatırımcıya seslendi. Altına yatırımda bulunmak isteyenlerin fırsat olarak görmesi gereken bu dönemde Hatice Kolçak, “Vakit kaybetmeden farklı enstrümanların yer aldığı bir birikim alanı oluşturulmasını” önerdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın kahini Hatice Kolçak’tan ‘son 14’ uyarısı! Kıyamet kopacak… Elinizde ne var ne yok…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz